Det känns skönt..

att det är över. Beslutet och tankarna som omfattat mig i veckor har äntligen fått sig ett slut. Det var inte en lätt sak att ta sig igenom och jag är inte ens halvvägs igenomdet ännu. Mest jobbig är det för att jag/vi påverkat "det" själv. Men som sagt jag är på något sätt otroligt lättad. Jag hade en sån klump av ångest, jag ville bara skrika ur mig alla känslor och hoppas på att allt bara var en dröm. Men nu när det är färdigt så mår jag faktiskt bra... tillräkligt bra iaf. jag har tur som har en sån underbar kille vid min sida samt ett fåtal underbara vänners om stöttat mig. Nu gäller det bara att ´hitta på något som gör att jag kan se framåt istället för bakåt, och jag tror jag har kommit på det. Det är ganska uppenbart det stod ju mellan det ena eller det andra. Så nu blir det, de andra=)

Snart är sommaren slut och det  är sååå mycket saker som jag vill hitta på till hösten och vintern, allt hade vart enklare om man vart rik. Haha.. Jag vill börja med körkortet i September helst men jag kan nog vänta till våren, det har aldirg varit prio nummer ett för mig, sen ska jag se till att åka på en weekend med tjejerna, och så vill jag inte fira ny år i Sverige så jag hoppas på Egypten eller något annat varmt och ganska billigt land. Jag ska också ha en dunder födelsedag och så månde jag spara massssor till det där "ANDRA" jag skrev om..

Nu ska jag åka o jobba, vi ses på HM!


Två veckor och 4 dagar sedan sist.

Ja, det var ett tag sen som jag var här inne och skrev av mig, kanske alldeles förlänge... Det har hänt en massa saker i mitt liv sedan dess,  både bra och dåliga, men mest bra. Jag och Jaime firade tre år tillsammans den 7/7. Vi gjorde egentligen inget specielt just den dagen, utan vi togd te ganska lungt hemma och bara tog hand om varandra. Dagen efter deremot så åkte vi till Rom för tre dagar av omtanke, kärlek och mys. Det blev det också. Vi hade det helt underbart, och jag tror vi hann se och uppleva det mesta i Rom på dessa dagar. Vi åt gudomligt god mat, gick på stan till sent på kvällen och njöt av vackra mästerverk som fontänen Trevi och Coloseum. Att ka till Rom var verkligen ett perfekt sätt att fira att vi fortfarande älskar och lever med och för varandra...

Jag har även jobbat en hel del mest på mitt gamla jobb men snart börjar jag på HM igen. På onsdag faktiskt. Och just nu befinner jag mig på Öland tillsammans med Mamma, syster och Dan samt med morbror Kent och hans små tjejer. Vi träffades på Lördagen och besökte småland och gamelby. Där både mitt, mammas och Kents  kollo låg när vi var små. På måndagen kom vi till Öland, jag är helt förälskad. Vi har haft jätte tur med väder och bada legat på den vita sandstränderna dagarna ut och bara njuutit. I dag däremot så regnar det. Men det gör inte så mycket. Kände att det var bra med sol i går. Campingen som vi husvagnar på är jätte mysigt dem har sin egna minigolfbana, samt pol och bar. Så när solen är på topp känns det nästan som ett tre stjärnigt hotel i Grekland. haha...

Första bilden är från dag ett, Syrran överraskade mig i Småland ( trodde att jag inte skulle träffa dem förens måndag)
Andra bilden är i polen här på campingen som vi befinner oss på nu..

 


Jag skrev i början av mitt inlägg att det hänt både bra och dåliga saker. Det dåliga finner ni inte svar på just nu. Vet själv inte om svaret är dåligt eller inte. Det återstår att se. Kommer säkert skriva lite sluddriga inlägg om "det". För på tisdag kommer det närmligen bli en punkt bakom skiten.. Och det kommer vara den jobbigaste dagen i  mitt liv.. Jag vill det inte.


Helgen..

Har varit jättre bra. I fredags jobbade jag till halv tio och sen gick jag och Jaime på Bio och äntligen fick jag se Eclipse. Jaime gick nog mest för att vara snäll mot mig eftersom min Twilight kompis redan sätt den, Kim ta åt dig. Efter filmen promenerade vi hem till Hjulsta vilken härlig känsla det är att bara gå tyst hålla om varandra och bara njuta av en tyst och ganska spänd stund mitt i naturens mörker. Jag älskar det. I Lördags blev det ut till Klipporna med Kim. Det blev en massa timmar i solen och därefter Tacos och film hemma hos henne. I går såg jag också till att njuta av min lediga helg fullt ut och tillbringade dagen tillsammans med morbror Kent och Kusinerna. Kom hem rätt sent och var social med resten av familjen.


Nu ska jag i väg till Nordic och visa vad jag lärde mig förra måndagen.. Hmm jag undrar hur det kommer gå....


Chile...

Fick äntligen ta med mig Jojos hårddisk hem här om dagen så i dag har jag överfört alla bilder som jag ville ha till vår dator. Nu återstår det bara att framkalla allt. Fan vad jag saknar Chile. Det är underbart där.. Jag är glad att jag hann upptäcka så många olika platser. Så som Valdivia, Pucon, Hualcuapo, El quisco, Santiago och många fler! M¨ånga som kommer från Chile har själva inte besökt dessa platser och alla som åker dit borde verkligen besöka södra Chile. Valdivia är underbart, bara vädret är på din sida så.

Jag vill dit i gen SNART. Nu ska jag iaf möta upp Kim och dra till Klipporna och sola lite tillbaka känsla iaf=)

Bilderna nedan är från Valdivia, en vecka efter nyår drog vi på camping,
i tre nätter innan det kom ett oväder...







RSS 2.0