Min mysiga dag

Nu har mamma, syster och "pappa" Danne precis dragit sig vidare till bålsta. Dem kom till Stockholm igår kväll och är här över helgen. Dem vuxna och "mogna" ska nämligen åka på kryssning i morgon, så jag ska vara barnvakt till syrran och små tjejerna. I helgen kommer även Jaimes syskons barn, så jag tänkte slå på stort och fixa en mini haloween fest år ungarna. I dag har jag jobbat hårt på lagret och vi rockade verkligen! Fan vad vi var grymma! Efter jobbet träffade jag upp min saknade familj+pojkvän och så gick vi till Olary´s och åt lite mat. Där fick både jag och syster ett litet "mini" firande av våra födelsedagar. Med paket och allt. Jag fick mitt efterlängtade berlock armband i guld, som är helt unikt. Dem har nämligen special beställt det. Just nu finns det bara en berlock med ett diamant hjärta. Så det finns plats för samlar berlocker. Sen fick jag en chanel badduk och en lancome läppglans samt smink väska. Jag är super nöjd! Syrran fick en vinter jacka av mig och Jaime, samt byxa och tröja och sin första BH!!! Mamma och Danne hade köpt en ipod.


Efter Kista så tog jag möjligheten av att ha bil och åkte och storhandla på willys sen som tack fick dem en myssig fika här hemma hos oss. Nu är jag död. Meningen var att jag skulle städa lite inför i morgon och även fixa i min garderob men jag orkar inte. Jag vill bara slöänga mig i soffan och glo på tv tills att Jaime kommer hem. Men fan vad jag skulle behöva rensa bland mina kläder. Nu när jag har världens bästa jobb på H&M så känns det som om jag bara använder mina plagg en gång sen så är jag trött på dem..


Här är lite av mins senaste shopping, som jag handlade i går med söta Jasmine efter jobbet igår.


Kofta fom H&M (som på bilden är skitig efter en dag på lagret) 199kr Halsband H&M 149 kr.

Basline från Åhlens märket frk 149 kr

Kofta som verkligen inte har en rättvis bild för 299kr märket frk..

Äntligen!

Äntligen har man pengar igen, äntligen är kylen fylld med mat.. Och äntligen har jag fått köpa mig en riktig fin Bh, kofta och halsband! och i dag efter jobbet ska jag äntligen gå och shoppa i stan, leta julklappar med mera! bilder kommer i kväll!!

Gott gotti gott gott

Här i förraveckan gjorde jag denna goding, Så jävla gott och hur enkelt som helst! Köp färdig deg och ha på det som fallar dig i smaken. Mmmm!!

En dag kvar sen får man lön!

Jag vaknade upp med värsta energin idag, trots alla vinglas slank ner igår kväll hemma hos Nicole. Hennes nya lägenhet var verkligen perfekt för henne. Och det kommer bli super när det är färdigt tror jag. Vi hade jätte trevligt alla tjejer med vin och ost. Meningen var att tjejerna sen skulle dra ut men klockan tickade vidare och vid två tiden var det dags för mig att dra med hemåt, Nicole för att sova, och restretande för att efterfesta hos Hedvig och Akil.. Nu ska jag snart iväg och jobba. en här veckan kommer säkert gå ganska fort, man får ju lön. Sen så kommer mamma och syster till Stockholm på torsdag. Det innebär också att jag får mitt fina guldarmband! =)

Den inbyggda loft sängen var verkligen jätte jätte fin, och passar perfa med Nicoles stil i lägenheten.. 



Lördag

I går hade jag och Jaime som sagt en mysdag med två filmer och massa kärlek! Första filmen hete RED och var jätte bra se den! Nu ska jag kila iväg till jobbet, sen åker jag hem till Nicole och myser med tjejerna.
Min blogg är jätte tråkig nu, jag vet. Men det är för att jag sällan tar foton eller sitter vid datorn. Men det ska bli ändring. Om bara blogg.se kunde görta så att man kan blogga från mobilen utan mms..

Mys!!

Nu ska jag mysa med film och godis med min kille!




Ha en underbar fredag :D

Egen tid

I dag har jag en dag för mig själv och skönt ska det bli. Min älskade andra hälft är på kryssning med jobbet och jag slutade tidigt från jobbet. Nu ska jag kurra ner mig i sängen och vila framför True blood, sen ska jag laga middag, och städa min garderob tänkte jag. Ibland är det skönt med egen tid också, och idag är en sådan dag.

I have no time...

Skylle synas på min blogg för ett par dagar sen.. 
Jobbet håller på att ta över mig, men jag har ingen annan än mig själv att skylla.. Jag lovar mig själv att lugna ner mig och jag ska det. När den här månaden är slut. Jag lovar det.
Nu är jag i alla fall hemma från ännu en dag på jobbet. Jag glömde min plånbok hemma, det märkte jag när jag skulle ta bussen till jobbet i dag.KUL. Så det blev alltså ingen lunch, eller den jag hade tänkt köpa hem från ica. I stället fick jag smsa bussbiljetten och leva på en banan och te till middag. Så nu har jag gjort en pinsam sak. Jag har beställt hem en pizza! Sånt som bara ensamma människor tycks göra. Men så är ju fallet jag är ensam just nu och i kväll. Så en pepironi pizza det unnar jag mig denna lördagskväll. Jag hoppas den kommer bara så att jag inte blivit luras av hemsidan jag hitta genom google.se. Jag lovar att varna er annars =)
Jag ska slå mig till ro nu och titta på ett par avsnitt av true blood i väntan på min pizza. O jag är så glad för att jag tog ledigt i morgon känner ingen stress i kroppen längre, den vet att den får vila snart..

Dags kryssning

Nu är jag hemma och ny duschad från en jätte mysig dags kryssning med två av dem bästa. Vi har njutit till hundra, av god mat och ännu mer mat. Nu är jag helt slut. Klev nämligen upp kvart i fem i morse. Den du. Det är alltså dags att krympa ner under filten och kolla på några avsnitt av true blood i väntan på min älskling som snart slutar jobbet. Sen blir det mys och varma makor och efter det väntar sängen på mig.
Jag har verkligen haft en mysig helg, men nu väntar en galen vecka på H&M, men det klarar jag..

,...

Den här bloggen är verkligen ett bevis på att jag inte har haft en ledig minut på as länge.. Återkommer när jag har nått kul o skriva.
btw jag har köpt skiiit fina stövlar!

Tack och lov det är fredag!

Haha tog det på Svenska jag... Men fan vad skönt det känns med helg! Jag har inte varit ledig på evigheter känns det som, och det har varit full rulle på jobbet. Inte en lugn minut sedan ny öppningen faktisk. Så jag känner verkligen att jag förtjänar den här lediga helgen jag har framför mig. Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och håller på med lite sen middag. Sedan blir det några avsnitt av True blood som min kära pojkvän ladda ner åt mig. Tänkte även unna mig lite hemma spa. Så som ansiktsmask och fina naglar. Inte nog med det, så har jag även varit hos frissan idag och fått lite lyster i håret. Sen har jag hunnit med en sväng på SATS och även en lunch date med amore. Inte illa va? I morgon blir det sovmorgon, det jag inte haft på evigheter. Samt en tripp till Barkarby, willys och sen utgång..
Bilder på hår kommer kanske upp i morgon eller på söndag med festbilderna från lördagskvällen..

RSS 2.0