Underbar...

Helgen har varit helt underbar, i fredags efter jobbet så åkte jag till söder för att möta upp Kim, Mathilda och Hedvig. Vi gick och åt middag på en jätte mysig resturang. Det var hur gott som helst, jag som inte hade ätit middag på tre dagar var nog lyckligast av alla. Haha. Det var nog första gången i min historia som jag inte åt upp en sån god köttbitt som denna. Med andra ord det verkar som om dieten fungerar- min magsäck blir mindre! Efter maten sa vi hej då till Mathilda som skulle jobba. Och vi gick på bio. Sex and the city 2, den var exakt så som jag hade hört- em film utan någon speciell handling, första filmen hade en spänande och speciel röd tråd hela tiden, men denna deremot den bara flöt på utan något specielt. Dålig kan jag nog inte kalla den, men häldelselös och onödig. Men trots att filmen inte var den bästa så hade jag en jätte trevlig kväll.

I går så hade jag och Jaime sovmorgon tillsammans som vi inte haft på flera veckor, så skönt att få vakna tillsammans och bara gosa! Efter en långnatt sömn tog vi oss till barkarby outlet, jag ville leta kuddar, han ville ha jeans. Vi hitta verken kuddar eller jeans men det blev  ett tagentborg och mus till vår laptop, en hårfön till mig och en god middag på levinskys i Kista innan vi tog oss hem. Hemma blev det gudfadern och massor av små tappas. Vi hade en heldag med varandra och det hade jag verkligen längtat efter! Nu är jag nöjd och belåten och ska snart ta mig till Kista för att lämna tillbaka skorna jag handla på Scorett här om dagen, hitta ett par andra på dinsko.. Och kanske hitta någon blomma till Svärmor, det är ju morsdag i dag:)


Min kamera är fortfarande död...


Dag tre

Nu är jag inne på dag tre när det gäller diet shake, och i går ville jag döö, jag ville verkligen dö. Då bytte jag ut lunch och middag med en shake, i dag ska jag ut med tjejerna och äta så jag byter ut frukost och lunch i dag och äter en good middag ute. JAG LÄNGTAR SOM FAN!! Senare i kväll blir det bio, gissa vilken?

Sex and the city 2 förstås!


Ellos.se

Jag blev sugen på en långklänning så det blev den här från ellos.se. Ända sen jag såg Janices fina, underbara klänning har jag velat ha en likadan. Den här är långt i från så vacker som hennes. Men jag tyckte om den iaf:)


Diet på G...

Halloj! Här sitter jag och äter världens godaste frukostmacka med ägg på. Lyxade till det extra idag eftersom att i morgon börjar en hård vecka med bara diet shakes. Camilla skulle dra i gång och hård banta så jag tänkte varför inte, har aldrig prövat något sånt där förrut så jag hänger med henne en vecka och ser hur min kropp reagerar.
Jag ska alltså byta ut Lunch och middag samt mellanmål med en "soppa" som innehåller 100 kalorier. Frukost ska jag äta som vanligt fast ska skippa bröd helt. Och under helgen när det bjuds på god middag, så tar jag en soppa på morgonen och äter normal middag. En riktig måltid ska det bli iaf annars kan man svimma och blir jätte dålig. Sen om jag blir hungrig får jag äta vattenmelon och gurka. Haha vi får se hur det här går. Jag blir glad om jag tappar ett kilo. Så i dag blir det världens godaste thai lunch på jobbet så att vi slipper vara sugna på det mer innan vi kör i gång!


Nu är det slut på sånt här för en eller två veckor. haha


Ny vecka...

Min ka,mera är slut på batteri det är därför jag just nu får leva med en blogg utan foton. Men snart så ska jag ta tag i den och då kommer en massa härliga bilderfrån vardagen upp igen. Så vad är planerna den här veckan då?
Jag hade hoppats på att jag skulle utbildas på H&M den här veckan men det ser ut som om det blir nästa vecka i stället. Eftersom det är så mycket stress under löning. Det gör egentligen inte så mycket men jag hade gärna velat börja nu nu nu. Jag känner mig så galet hajpad och nervör inför att jobba i deras butikskedja. Men det kommer bli kul det är jag säker på..
Hur som helst det är löning den här veckan, det innebär att nya saker ska inhandlas. Min lön blir dock inte lika härlig som förra månaden, så jag måste vara lite försiktig. Men något jag verkligen behöver är nya vår/sommar skor, har sätt två par jätte fina på scorett. Vill även ha ett par byxor från H&M (Nicoles fel), lite nya toppar och bikinis. Jag ska försöka vänta med att handla på H&M så att jag gör det när jag jobbar i stället då får jag ju rabbat.:D I dag är jag och Jaime bjudna på en längenhetsvisning men jag struntar i den, jag tänker inte gå, vi vill ju köpa lägenhet så vad är grejen med att hyra undertiden, vi kommer inte kunna spara lika mycket då. Aja det här inlägget blev bara massa babel. Nu måste jag gå.

Love Carro


Lördag

Det var jätte mysigt hemma hos Hedvig i går. Jag Nicole och Hedvig grilla och drack upp massor av vin. Kom hem rätt sent i går på bra humör men denna dag börja dock inte lika bra.. Jag hade planer med Hedvig, vi skulle ut och sola och byta hennes skor i Kista. Men hon är bakis, så det blev inget med det. Jag ska gå på Videls och Mias barnkalas i stället så nu måste jag till Kista och köpa någon present. Sen ska jag förbi Nicole i Akalla en stund innan jag dra dit åstre få ut lite av min dåliga energi innan jag ka dit..


Sommar

Fan vad dålig jag är på att lägga tid på bloggen, men det är så mycket annat kul som händer just nu. Bland annat har jag varit i linköping för att hjälpa till som säljledare, jag väntar på att byta jobb till H&M och jag tror dem ringer mig i dag ang vilka dagar jag ska utbildas i butik! Kommer bli jätte bra tror jag. Ska inte avsluta mitt nuvarande jobb helt utan jobba på båda ställerna ett tag. Vi får se hru det går. UJtöver jobb har jag inte gjort så mycket. Jobbat och träffat lite vänner efter jobbet någon dag bara. I dag ska vi träffas alla tjejer hemma hos Hedvigs föräldrar (som är bortresta). Vi tänkte grilla och fira att somaren är här.


Nu måste jag skynda mig till jobbet!


Tisdag

Godmorgon! Känner mig helt utvilad i dag, igår ville jag bara döö. Mina ben kändes som spagetti och mitt huvud vill inte stå rakt. Jag var så jävla trött efter introduktionen på H&M det var jätte intressant och jag blev hur hajpad som helst för att börja jobba, men det som hjorde mig trött var att jag var tvungen att gå till mig nuvarande jobb och jobba till nio.. Jag var död när jag kom hem. Så jag och Jaime tapa upp ett bad och bara njöt i någon timme innan vi somnade djupt i varandras armar. NAAAW. Nej men hur som, jag är mycket bättre idag, ska snart röra mig till jobbet och efter det blir dte hem till Nicole!

Juste.. Har ni någongång varit skengravida?? Alltså jag har läst att när man slutar med p-medel kan kroppen tro det. Jag har fått världens mest obehagliga verk i bröstvårtorna och så kommer det vit hård vätska.. Jag mår illa i bland och känner mig almänt konstig. MEN jag vet att jag INTE är gravid det går inte. För jag har inte slarvat. Så jag tror verkligen att min kropp inbillar sig det. Jag är skengravid alltså.. Jag undrar om det går bort om jag köper att gravtest och bara visar för mitt undermedvetna att de har fel? Haha.


Rubrik

Känner mig vilsen och ensam även fast jag vet att jag är mycket älskad. Hur kommer det sig? Det känns som om allt är på väg till sitt slut. Allt slit allt utan någon mening.. Men vad vet jag kanske är det hormonerna som spökar, det brukar ofta vara så. Någon mening finns det nog i mina ord varesig det är hormonerna eller inte. Nu är det dags för introduktionsmöte med H&M sen blir det att återgå till jobbet..  


Lördag

Ingen inspiration alls att skriva. Har så mycket jag skulle vilja dela med mig av, men jag vet inte vart jag ska börja. I natt kom jag hem från Hedvig tidigt på morgonen, fåglarna hade vaknat och tvittrade glatt. Låg och tänkte en bra stund innan jag somna. Tänkte på allt som livet är, livet betyder så mycket saker för olika individer. Det är svårt att förklara. Men jag är iaf jätte tacksam för det liv som jag lever i just nu. Jag är fortfarande väldigt ung men jag tycker själv att jag upplevt massor av fantastiska saker. Jag vill ha mer, jag älskar livet. Det har så mycket överraskningar och ibland också motgångar och mardrömar. I Chile tillexempel, det var verkligen en nära döden upplevelse. Kanske var det då som jag insåg hur lycklig jag faktiskt är. Håller på att läsa gynnings andra bok, hon skriver mycket om livet. Jag inspireras av henne.


Nu ska ta en dusch nu sen bege mig till Kista. Kanske hittar jag nått och skriva om då.


14/5-10

Yes så nu var det fredag igen. Men ärligt hur tråkigt är det inte att vara ledig mitt i veckan och sen behöva jobba på fredagen? Det borde vara som i skolan att man är ledig i dag med. Hur som helst igår efter min mysiga joggingrunda, åkte jag hem till Nicole där vi lagade god middag och sega farmför tvn hela dagen/kvällen. Sent på kvällen åkte jag hem och blev strax där efter upphämtad av en taxi som tog mig till pappa Fadi. Vi satt och prata om saker i timmar och hade jätte mysigt. Har verkligen saknat honom! Sen börja gubben somna så jag tog en taxi hem igen. Ingen märkvärdig dag iaf. Haha. Hedvig och Akil flyttade ju igår, så grattis till dem. I dag ska vi dit och hälsa på. Men först blir det massor av jobb!

Juste angående mitt senaste inlägg, jag har fårr jobb på H&M, var på intervju där och nu så vill dem att jag kommer tillbaka och börjar jobba med dem. Först som vikare under sommaren men man vet ju aldrig, det kanske blir förlängt=) Kommer iaf att fortsätta på Swedish ett tag till och hjälpa dem så mycket jag kan, det ger ju mig bara extra pengar ifikan. Dessutom så tycker jag om dem som jobbar där så man vill ju inte lämna någon i skiten.

Nu måste jag dra!


YES!!

Jag vaknade med en dålig känsla i magen idag. Var hundra procent säker på att beskedet skulle vara dåligt. Jag undvek datorn hela morgonen. Gick ut och sprang istället, tog en dusch och sen gjorde jag frukost. Var tvungen att kolla, man kan inte springa ifrån verkligheten. Och där stod det, jag hade fått ett positivt svar! Det låter knäppt för att jag inte skriver vad svaret handlar om, men det kan jag inte just nu. Först måste jag få säga det personligen till dem som de rör. Ni som känner mig vet nog redan vad det var för svar jag väntade på den här veckan.

Grattis till mig! Jag känner mig helt fri, fri som en fågel. Lycklig som en barbie Haha. Och nu mina vänner ska jag till jobbet!


Ny vecka nya tag!

Hej! Fan vad helgen bara flyger iväg det är inte alls kul att vakna på måndagsmorgonen. Kanske är det just därför som jag aldrig tar mig i kragen och går upp vid halv tio när klockan ringer för en powerwalk? Nej, jag hatar verkligen måndagar! Snart ska jag bege mig till jobbet och jag hatar att tänka att det är hela fem dagar kvar innan det är helg igen.. Men vänta den här veckan går ju fortare. Det är röd dag på torsdag! Äntligen nått positivt med den här veckan. Haha.

Helgen har för första gången på läänge varit ganska lugn. Två av mina bästa tjejkompisar har fått egna lägenheter. Mathilda flyttade ju i lördags och Hedvig och Akil troligen nästa helg. Fan vad stora vi börjar bli det är helt sjukt. Mycket händer det här året. Kim flyttar till halmstad i ett och ett halvt år för att plugga. Hedvog och Akil flyttar ihop på riktigt. Nicole tar studenten. Mathilda flyttar, jag och Jaime lever våt liv och spar pengar till bostadsrätt. Ja det är fan mycket pågångl. Jag längtar med pirr i magen för att se vad som kommer här näst!

Nu måste jag dra.


Lördag

Några dagar sen, sedan jag skrev. Men jag har verkligen haft fullt upp med jobb och olika möten, som jag tberättar mera om en annan dag. I går var jag jätte trött, var till och med tvungen att gå in på toan på jobbet bara för att blunda i fem minuter. Så efter jobbet ,tog jag en runda i Åhléns och köpte med mig filmen Avatar, det serverades tacos när jag kom hem. Och huset var fullt att syskonbarn till Jaime. Med andra ord, blev det inte en lugn fredag utan det blev faktiskt ganska livat ändå. Men mysig hade vi. Sent på kvällen satte vi äntligen på filmen som jag längtat så mycket efter. Och den var mycket bra tycker jag. Även fast jag somna dem sista 30 minuterna.. Men det var bara för att jag var så himla trött.. Haha tur att jag köpte den iaf sätter på den i kväll igen kanske.

Snart ska jag möta upp Nicole sen ska vi hem till Mathilda som flyttar idag. Vi ska hjälpa henne med flytten och äta god middag tillsammans! Jag är dödstrött idag med så jag tror jag åker hem efter det. Och så är jag fattig också..



4/5 2010

Jag hade en jätte mysig joggingtur med mig själv i dag, känner mig jätte duktig som tar mig upp på morgonen. Nu ska det brännas fett! Jag känner mig verkligen inte nöjd just nu och måste komma i form. Sommaren är ju snart här.. Vad som väntar i sommar är fortfarande oklart, en vecka husvagnsemetser med mamma och syster blir det iaf, sen en weekens till rom med Jaime på vår tre år dag hoppas jag, kanske en resa med tjejerna men det är nog det som är tveksammast just nu. Hur osm helst så känns det som om det kommer bli en underbar sommar!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag gå och jobba, hoppas verkligen att den här dagen inte känns lika seg.. I går ville jag nämnligen döö av trötthet. Men så är det väl när det är måndag..


Alaska pollock

God kväll på er! I dag har jag haft en riktigt slapp dag med långbad och ansiktsmask,och massor av tv, jag har även fått en hel del tvättat och städat en massa. Det känns hur bra som helst nu efteråt. Man måste tillåta sig själv att ha "slapp" dagar ibland då man bara är hemma och är med sig själv. Nu ligger min lunch för morgondagen i ugnen och jag tänkte särför slänga in ett recept som är nytt för mig också. har nämligen aldrig ätit den hör fisken, men det ska tydligen vara ganska lik torsk.

Alaska pollock med persilja, citroln, vita bönor och fetaost.

Gör så här:
Hacka lök, rödpaprika. Fin hacka vitlök, persilja och oregano. Skölj bönorna och smält ca 50gram smör.
Blanda persilja, citronskal från en citron och rapsolja. Salta fisken och pensla på persiljeblandningen. Blanda bönorna med paprika, lök och vitlök i det smälta smöret och lägg bönblandningen som ett lager i botten av en ugnsäkerform toppa med fisken och slutligen smular du över fetaost. In i ugnen i ca 20-25 minuter!




Obs. Jag tror det är bäst att tina fisken först, det gjorde mänligen inte jag och det är meningen att bönorna ska stekas och inte kokas...


Jag älskar mitt liv

I dag är en sån där dag, då jag verkligen känner att jag älskar mitt liv. Fan vilka vänner jag har, vilken pojkvän och omgivning. Jag är nöjd just nu. Kanske har det med att helgen var super bra att göra, jag tror det. Haha. I fredags efter jobbert mötte jag upp Mathilda och Hedvig i Hornstull för att gå och äta lite valborgsmiddag. Det blev en tappas resaurang som vi hade hört skulle vara mins lika bra som den jag var på dagen innan. Men nej, det var en stor besvikelse. Hur som helst efter maten och en kana Sangria så gick vi till Snaps för ännu ett par drinkar. Mathilda var tungen och gå och jobba så att jag och Hedvig fortsatte kvällen själva. Först på Snaps sen på Ojojoj. Där även kvällen avslutades. Vi rullade nästan hem efter alla shotar och campange vi blev bjudna på. Men kvällen sluta perfekt- deckad i Hedvogs säng.

I går var det fina Nicoles dag, hon hade sin studentskiva och självklart så var vi där! Det var på skyddsrummet i Mariatorget, hade aldrig vart där förrut men jag gillade verkligen lokalen. Det var utklädnad som tema. Och det var kul att se vad folk klätt ut sig till, någon var taliban, en annan vad mexicanare, någon annan i handduk. Haha. Vi klädde dock inte ut oss. Jag hade iaf jätte trevligt, och det tackar jag mina tjejer för.


Nicole klassens make up


Kim,jag och Hedvig


Mi amore


Nicole är pimp =D


RSS 2.0