I dag är det valborg och det ska firas!

I dag hör ni av en mycket gladare och piggare Carro. Efter jobbet i går tog Jaimes syster med mig ut på ett födelsedagsfirande tillsammans med hennes pojkvän och två vänner. Vi satt på Ramblas i hornstul, världens bästa tapas ställe. Drack massor av vin och åt jätte mycket tappas. Senare kom Jaime förbi, hade hade varit på tråningen. Han åt och vi satt och prata alla tillsammans det var jätte mysigt. Jag behövde verkligen få lite posetiv energi! Mellan mig och Jaime var det lungt vi prata lite underdagen och även på väg hem i går kväll. Jag var på jävligt dåligt humör i går och självklart så känns allt värre än vad det är... Nu har helvetes mensen kommit också och det förklarar ju saken.

Hur som helst det känns mycket bätte mellan oss nu och vi har pratat med varandra en hel del. Det visa ju sig att man missförstår saker av varandra ibland. Och vad har vi lärt oss nu då? Jo att alltid tala om vad det är som känns jobbigt, lösa problemet och gå vidare! Sagt och gjort! Nu älskar jag honom som aldirg förr igen! Haha.

Så det är valborg i dag, meningen var ju från början att vi skulle dra alla gängen samman och grilla.. Men alla är upptagna på sina egna håll. Några jobbar till sent, en har mörrpåtagning, en jobbar natt, en ska va med familjen. Och så återstår det bara jag och Hedvig, vi ska träffas upp efter mitt jobb iaf och kanske blir det lite mat och drinkar på det senare på kvällen möter vi väl upp retsen och festar tills att solen går upp. Haha ja nått i den stilen!


Caroline


BAJS

Jag har inget specielt att skriva om idag. Förutom att jag sitter och funderar om jag vill dela med mig av mina problem på min blogg eller inte. Jag menar mamma och vänner kollar ju ändå in här ibland.. Hur som helst tänker inte öppna mig fullt ut, men jag mår inte bra just nu. Käner mig ganska värdelös och ensam. Mitt förhållande är inte dåligt, men vi är i en kris. Man kan säga att ingenting är "Nytt" längre och då är det inte lika intressant eller pirrigt.. Jag hatar sånna här situationer, jag vet inte längre om mina känslor är besvarade. Det känns som om njutningsfaktorn är avstängd från hans sida. Ja, jag känner mig ganska världelös. "du vet vad jag känner" det är hans svar, " det är klart att det inte är samma sak". -Nej men vad är det då är det sämre för att vi inte är nya längre? Istället för att svara på mina obesvarade frågor låtsas han somna. Så nu undrar jag vad hade ni trott? 

Är det inte ganska klart att han inte känner som jag eftersom han fullt ut skiter i mina frågor och bara somnar.. Jag ska gå och jobba nu och jag vet fan inte hur det ska gå jag är på PISS humör! 

 


Kul..

Kul att man vart duktig och motionerat idag, ätit massa piller och ätit minimalt. Nu när jag kom hem fick jag ett j*vla sug efter smörgås i mikron med ost massor av ost. Jag vet det låter kanske jätte snuskit, men den satt fint i min mage. Nu däremot känns det inte lika lönt med den där jogging turen som jag så fint gjorde i morse.. Så kan det gå ibland. Plus minus noll. Det är ju bättre än pluss. Haha. Nu ska jag söka lite jobb och sen säger jag god natt!



Jag har kommit på vad som gjort mig så "nere" den här veckan, det första är att jag inte har några speciela planer, det har jag haft nästan varje helg åtminstånde sen jag kom hem från Chile. Sen så saknar jag faktiskt Jojo jävligt mycket. jag tycker att hon kan komma hem nu.. Jag saknar hela gänget och det är jätte tråkigt att vi inte träffats något sen vi kom hem.. I miss Chile..


...



Jag försöker verkligen, jag vet inte vad det är så blir så fel. Jag vill att det ska vara bra. Varför får jag ingen hjälp av dig? I´m scared. Jag vet att det blir bra. Det är bara nu, nu när jag är påväg att få mens och är känslig för allt och inget.


Powerwalk

Jag klarade det, jag klev upp ur sängen i god tid i dag, så jag hann ta mig en powerwalk på 40 minuter och njuta av solen. Nu har jag ätit frukost och ska snart åka till jobbet. Fan vad jag avskyr att min vardag ser exakt lika dan ut! Jag måste hitta på något kul med mina vardagar. Kanske börja någon morgonkurs i spanska, eller gå på yoga, eller ja nått helt enkelt. Jag ska försöka hitta ett billigt och bra alternativ. Jag har ju faktikst ganska tur i oturen att börja tidigt på eftermiddagarna. Jag har igentligen all tid i världen att göra något nyttigt. Men sen så slutar jag ju så sent så man känner ingen ork. Men här ska vi tänka om, så länge det är sol och skönt så skadar det inte.

Men till en annan historia, tjejerna och jag planerar att ta en resa tillsammans, det var ju ganske länge sen vi åkte till grekland nu.. Två år sen? Att åka iväg med sina allra närmaste vänner, betyder jätte jätte mycket och jag hoppas veerkligen att jag kan följa med. Det är dock lite saker som står ivägen så just nu kan jag faktiskt inte ge något svar. Men det skulle ju vara dötråkigt och alla åkte och jag stanna kvar.. Vi får se. Det lutar åt Grekland, där var vi förra året med. Men jag hoppas verkligen vi åkter till en annan plats den här gången. haha...

Sist vi åkte tillsammans.. Då var inte älskade Kim med.


Inget after work, det blev en after sunwork istället

Det blev sent idag, efter möte med banken som blev lyckat och bra. Tog jag mig till jobbet för 9 timmars arbete. Efter det så tvinga Camilla med mig till solariet som vi hittat runt hörnet. Jätte trevliga killar som jobbade där. Och det var super rent! Kommer garanterat gå dit igen när min hud slutat skrika. Det bänns liksom just nu!

Nu ska jag soooova för i morgon då blir det power walk innan the work!


Måndag kväll/ tips

Kom hem från jobbet för en stund sedan,har precis lagat ett mycket god kycklingwok som jag tänkte ha med mig till jobbet i morgon. Nu är jag trött. Sitter här med mitt kamomilte och ska snart gå och lägga mig. I morgon ska vi på möte med Nordea och jag tänkte ta och skriva upp lite frågor som är bra att få svar på.. Annars är det ju så lätt att man glömer bort!

Vill tipsa alla tjejer som är fixerade över att gå ner några kilon, och som känner att dem ständigt är sugna på något att äta, testa denna.

- Bio-T minskar aptiten, ökar förbränningen och motverkar jo-jo-effekten. Innehåller tistelolja och extrakt av grönt te. Tistelolja innehåller fettsyror, som hjälper till att minska kroppsfettet, medan man samtidigt upprätthåller muskelmassan. Studier har visat att långtidstillskott av konjugerad linolsyra kan reducera kroppsfettet med nästan 9 procent.

Grönt te extrakt (GTE) är ett extrakt från bladen av grönt te (Camellia sinensis). GTE minskar aptiten genom att framkalla en mättnadskänsla. Utöver detta stimulerar GTE oxidationsprocessen (förbränningen), även när du inte är fysiskt aktiv. Detta gör det möjligt att bränna extra kalorier så att säga ”på köpet”.
Fakta tagen av denna sajt.

Jag har bara prövat nu i tre dagar och merken en stor skilnad på min apptit. Jag äter mycket mindre frukost, men orkar hur mycket som helst på jobbet. Var inte ens hugrig vid lunch idag och det händer aldrig! Självklart åt ja ändå, det är viktigt att göra det! Men huvudsaken är att jag inte överdriver eller små äter. På kvällen när jag kommer hem från jobbet har jag en dum vana att alltid äta en maka. Men jag kände verken sug eller behov. Äter mer för att jag är tvungen än för att jag är hungrig skit ballt! höhö..


Guess klocka

Jag köpte den, jag kunde inte låta bli. Man behöver en klocka och jag tror absolut att jag kommer att ha god nytta av den. Dessutom gick jag in på åhlens där den kostade 100 kr mindre och man fick tillbaka 100kr för varje 500kr man handla för så jag fick 500kr i presentkort. Super bra!
Självklart har jag lite ångest att jag köpt en klocka för 2600kr men ibland så måste man unna sig saker. Saker som har ett värde och som är genomtänkta. Jag tror aldrig att jag köpt en sådan dyr gåva till mig själv förrut. Men nu är det gjort och jag måste våga bli glad för det. Jag är värd det även fast jag kommer leva på nudlar resten av månaden. Haha!!


Underbart

Jag är så lycklig, så här när våren har lust att titta förbi oss. Vacknade vid halv tio i dag och tog mig till stan där jag mötte upp Hanna och Liona. Det var hur länge sen som helst, sedan vi sågs sist. Då var bara Liona nära 8 månader gamal och nu är hon ett år. Springer runt och jagar fåglar, pratar lite grann och så har hon fått tänder. Hon är underbar. Det är alltid lika kul och trevligt att träffa Hanna hon är så jordnära och enkel och mycket mycket snäll. Pappa Fadi har verkligen lyckats.




April 24, 2010

Född: 7 Sep.
Jag kommer från: Sverige, Turkiet, Polen och Kosovo-alban.
Kallas för: Carro, skrutt, Amore, mandarin, och Carro. Haha inga roliga alls.
Utbildning: Gymnasie utbildning..
Jag är: En pålitlig och glad person som älskar att ha kul!
Jag har: Snart inga pengar kvar.
Jag samlar på: för mycket skit 
Min värsta ovana är: Att jag spenderar allt för mycket tid åt att tänka på vad andra tycker. 
Min bästa ovana är: Shopping!
Kroppsdel jag har mest nytta av: Hela mitt ansikte, jag är en social person som är kul att se på. Hahaha.
Kändis jag skulle vilja vara: Carolina Gynning- love!
Jag ångrar att jag inte: Gjorde mina bröst när jag bodde hemma..
Min bästa raggningsfras: Stick. Haha, jag raggar inte.
Drömjobb: Just nu, inköpare och ansvarig för någon stor modekedja. Framtid, barnmorska. 

Favoritdrink: Cosmopolitan
Favoritfilm: The Notebook
klädesplagg: Jeans och en snygga tunikor
Favorit musik: Oh jag vet inte allt utom hård rock??
Favorit dag: Lördag.
Favorit bok: Jag älskar fortfarande twilight...
Favorit lukt: Min nya doft gucci by flora, eller kanske Jaime när jag vaknar brevid honom.

Det här skulle jag inte ens göra om jag fick en miljon: Ha sex framför mamma.
Om jag fick 10 mille: Ordna med lägenhet, åka till Chile och hjälpa folk där borta, göra min bröstoperation, fixa en PT och leka diva med massor av nya kläder och väskor.

Jag förlorade oskulden när jag var: För ung.
Min största hemlighet: Det säger jag inte.
När ingen ser mig: Så beter jag mig okvinligt.
Nära döden upplevelse: jordbävning i Chile.
Jag sover: För lite ibland
Jag har kysst: Ett par stycken men inte för många.
Jag har legat med: Mina tidigare pojkvänner i "äldre" ålder.
Antal pojkvänner: 3 st.

Mitt bästa partytrick: För mycket alkohol.
Bästa tekniska uppfinningen: Kommer inte på någon.
Konstigaste platsen jag har haft sex: I porten utan för dören.

Undergiven eller dominant: Båda!
Min ultimata sexuella fantasi: Med en kvinna som är vacker.
Har jag någonsin använt sexleksaker: Ja, haha..
Vilka: Olika saker. haha.
Antal One Night Stands: Inga.
Jag har betalat för sex: Nej,ussh.
I vår umgängeskrets har jag haft sex med: Ingen..
Könssjukdom: Nej.
Jag ha varit otrogen:
När jag var liten.
Mot vem: Haha. det är förbi för länge sen.
Min konstigaste sexuella upplevelse: Haha vill inte ta upp det här.

Tog denna lista från Janice, för jag känner mig så rastlös och trött, tänkte just som henne. Sno den om ni vill. Jag vet ju inte vilka ni är! Love Carro <3

Lördag eftermiddag

Halloj. Vilket väder vi har fått, hur härligt som helst. Gårdagen var jättelyckad det blev fördrinkar hemma hos Hedvig tillsammans med Nicole och efter det åkte vi till Norra brunn för stand upp comedy, där Akil jobbar. Så han hade ställt oss på listan, och det tackar vi för, det var riktigt bra! Närmare midnatt drog vi oss vidare till medborgarplatsen och myste med vin och vänner. Det var helt enkelt super bra. Nicole och jag kom hem runt fem tiden och somna rätt fort. Men vid tolv i dag vakna vi och tog oss till Spånga makan för att äta frukost. Det var två hungriga brudar det. Efter var det meningen att vi skulle möta upp Mathilda och Hedvig i stan för shoping men jag kände mig inte alls bra för stunden och Nicole var trött så vi åkte bara till Kista. Vi skulle bara köpa det nödvändigaste, men det blev mer än så. Man kan säga att vi handlade som om vi hade mycket mer pengar.. Och jag känner bra så här, bra entligen gynna dig något. Du jobbar sönder dig.



Juste jag är kär... Galet förälskad i en vacker liten sak, som anpassar sig efter mig i färg och stil, den håller om min handled och får mig att le när jag ser på den. Saken heter Guess och är en unik sak som inte många kommer äga. Den är inte min ännu men jag tror på i morgon, jag hoppas att jag vågar, jag hoppas att jag tar steget. Jag vill ha den!


Fredag den näst bästa dagen på veckan

Yeeei idag är det fredag och det är löning. Men som vanligt kan jag inte glädjas åt detta ännu då lönetjejen antagligen lagt detta som en överföring så pengarna har inte kommit in ännu. Jag blir små irriterad på sånt här faktiskt. Jag ska kunna gå och köpa en öl kl tolv på natten för att min lön ska vara inne då. Inte på eftermiddan..

Hur som helst här ska det inte deppas! Det är fredag, och jag hoppas att det händer något kul i kväll. Jag är sugen på att gå ut och äta en god middag med mina kära tjejkompisar och sedan dra vidare för lite drinkar och fest. Hoppas det blir nått kul iaf.

Caroline


Jag vill också!

Sitter äntligen hemma framför datorn och tänkte snart sätta mig och kolla på Anna Anka. Ilove Anna Anka! Nicole ringde mig nyss och hon har också gått och köpt en iphone, jag vill också ha en! funderar skarpt på att köpa en nu när jag har en stabil inkomst men det är ju så mycket annat jag vill spara pengar till. Vi får se om trenden smittar av sig på mig också så småningom, jag skulle nog vilja ha en vit!

Nu ska jag kolla upp lite saker på nätet sen ska jag mysa.


Valborg förra året

Här en en länk till vad vi gjorde förra varlborg, det kommer från min gamla blogg.


Godmorgon

Guuud vad jobbigt det var att kliva upp i morse, det är alltis svårt att gå upp när man har en varm kropp nära, som inte alls har lust att vakna. Jag snooza i två timmar idag, det var meningen att jag skulle träna lite hemma eftersom det är så tråkigt vänder så vill man ju inte gå ut och jogga. Men kroppen sa emot och jag sov i stället. Snart ska jag till jobbet och idag har jag verkligen inte lust alls. Jag är så himla trött just nu och vill bara ha helg. På något konstigt sätt har den här evckan känns väldigt heldelserik och det har gjort mig trött.



Nästa fredag är det valborg och halvdag, jag undrar vad vi hittar på för roligt då, förra året hade vi varit på kryssning med hela "gänget", och efteråt sp var vi ganska trötta. Vi blev kvar i rågsved och drack upp alla dricka vi hade med oss från båten. Det blev massor av mat och en brasa hann vi också med. Ohh vad jag saknar Jojo <3


Nej, nej och åter nej

Lägenhetsvisningen gick åt skogen. Den var inte alls bra, inte någonstans. Läget störde jag mig redan på med redan utanför störde vi oss på att fasadens "plattor" var snea och att färgen höll på att lossna. Inte bästa första intrycket om man säger så! Väl inne i lägenheten- det första vi märkte var att det inte var någon ljudisolering alls. Snälla man skulle ju höra varenda diskussion som granne. Listan kan göras lång taket var snet i sovrummet, listerna på dörrarna var sprukna och sönder, kranen på handfatet var löst. Det känns som miljonprojektet som dem gjorde här i rinkeby, hjulsta och tensta för hundra år sen. Snälla helt ärligt tror dem att bara för att man är ungdom att man tar vad som helst, jag blev verkligen störd. Det ända som var bra det var planeringen.. Så som ni förstår tacka vi nej på denna. Men i nästa vecka blir det möte på banken och förhoppingsvis hjälper han oss med planeringen till vår egna bostad.

Jag är verkligen super trött idag och sprungit fram och tillbaka mellan jobb och massa annat. Tänkte lägga mig och kolla på tv nu innan jag somnar. Fan vad jag vill ha helg och pengar! Blev så inspererad av H&M i dag så tänker dra dit på fredag morgon och shoppa lite!

Love Carro


Lägenhetsvisning

I dag blir det jobb, lägenhetsvisning och mer jobb. Alltså inget spesielt att skriva om. I går var jag också bara på jobbet och sedan åkte jag förbi Hedvig för att hämta Jaimes tränings väska. Trots att väskan var jobbig och tung så var det ganska kul att sitta där och prata skit mitt i mörka natten, som när vi bodde i Kista.


Två trotsiga 16 åringar, Hedvig och Jag.

När jag skulle åka hem blev det en massa problem och det är den delen av historian som inte är ok. Jag fick först vänta på bussen i ca 15 minuter väl inne på bussen blir jag distraherad av en man i 50+ åldern som har sor ner till känana och en cigg i munen. När jag kommer till Fridhemsplan, då ser jag att tåget vänder i rinkeby jag måste alltså ta ersättningsbuss från byn, den kom aldirg. Väntade och vänta men det kom aldirg någon jädra buss. Efter 20 minuter ger jag upp och hoppar på en annan buss som lämnar mig i tensta. Fårn helst enkelt promenera hem. kom hem kl 12. Alltså två timmar senare än vanligt för väskan...


Pengar kåt

Gud vad jag längtar tills löning, jag har inte fått en enda jädra lön sen i december, fattar ni december det är ju fyra månader sen! Men den här månaden blir extra härlig, jag kommer få en och en halv lön, för att jag bytte från timmis till fast. Så att då blir det tydligen så. Jag ska därför unna mig en par fräsha och fina naglar, samt någon bra hand kräm den här månaden, för mina händer är hur torra som helst. Sen så måste jag ta ansvaret för ekonomin den här månaden då Jaime bara arbetade en dag i förra månaden. Så jätte kul blir det kanske inte ändå..



Det vänder, nu händer det grejer

Godmorgon/ god förmiddag. Hoppas allt är bra med er. Själv känner jag mig strålande, tog mig upp ur sängen vid halv 10 i morse och tog på mig joggingskorna. Japp jag gjorde det i gen- gick ut och jogga ensam. Haha, för mig är det stort ska ni veta! När jag kom hem hade Jaime lagat omelett, värsta söt. Nu har han åkt till jobbet och jag ska snart bege mig jag med.

Ang min rubrik, jag känner mig helt förvirrad. Det händer grejer som gör att jag får en grov beslutångest. Jag vet innest inne vad jag vill göra, men jag vet inte om det är rätt beslut. Önskar att jag kunde skriva om det här på bloggen nu. Men jag kan inte det, jag vill inte förstöra det hela. Jag kommer dela med mig om det hära snart.


En del av min goa frukost!

Nala gillar också yoghurt


Måndag

Hoppas att er natt har varit bra själv har jag vart jätte nervös och stressad hela natten. Och dessutom så har jag väldiga problem med magen. Ska aldrig äta pizza igen, så känns det nu iaf. Magen jävlades hela morgonen så det blev ingen promenad trots det fina vädret. Ska snart dra iväg till jobbet, men innan det så måste jag sminka till mig lite. Har lite brottom så vi höres sen!



18 april

Ska snart åka och handla på willys med Jaimes mamma, har städat och ätit tjockisfrukost tillsammans med Jaime nu på eftermiddan. Försöker bli av med min baksmälla. Gårkvällen var jätte lyckad,fram tills att vi skulle ut. Haha alkohol påverkar en inte alltid positivt. I kväll blir det pizza och film, eller fotboll om Jaime får sin vilja igenom.. Han har lovat att bjuda oss på pizza om han slipper följa med och handla.

Här kommer bilder från igår.








Kärlek

Min syster som är 10 år och bor i Gbg tillsammans med mamma och hennes man skicka mig den här dikten. Älskar henne mest av allt!!


Carros dikt.
Jag vet att du och jag inte ses så ofta.
Men du pratar med mig i telefon och du försöker att hjälpa mig så gått det går.
Du finns där för mig dag och natt.
Du är min förebild.
Jag älskar dig och jag vet att du älskar mig.
Jag älskar dig du är allt jag har utan dig skulle jag inte klara mig.
Du får timmarna att gå, du får dagarna att vandra.
Du och jag, Carro är som gjorda för varandra.
JAG ÄLSKAR DIG.

Puss och kram din syster.

Otur

Ja, jag har verkligen otur. Jag skulle ju ha lockar i håret, istället så bränner jag typp upp mitt hår och inte nog med det, de blev så fult att jag var tvungen att duscha håret och bara föna det istället. Sen då så ska jag sätta på mig dem ända strumbyxorna jag äger, jätte fina super fräsha, bästa jag någonsin ägt- från Chile. Tror ni inte att jag trampar i kattsand och så spriker dem i hälen?!

Som tur är så har jag en så fin vän som ändå är i Kista, som ska handla nya till mig. Nu måste jag gå ska ta bussen till Kista. Sen bär det av på fest!


17 april


I Chile var det inga problem att vakna i tid, solen väkte dig


God morgon alla sömntutor som ännu inte klivit upp. Gud vad jag hatar mitt jobb när jag tänker på att det faktiskt kommer bli ett helvete för mig att gå upp på morgonen när jag har ett normalt jobb 8-17, varje dag. Om jag någonsin kommer få ett nytt jobb, just nu känns det meningslöst jag söker och söker, avvaktar och hoppas på svar. Jag är super nöjd med mitt CV och personliga brev men ändå blir det bara bakslag i varje ansökan. Någon som har något tips? Vad jag flyger i väg när jag ska skriva. Jag skulle ju skriva om dagens planering..

I dag ska vi hem till Hedvig och fira henne, eftersom att hon fylde 20 år i måndags. Vi ska vara hemma hos henne vid 16-tiden så att det blir nog lite mingel och bubbel, sedan middag och fest. Senare på kvällen får vi se vart natten leder oss. Kanske går vi ut, men det är bara kanske. Jag ser iaf fram emot det här för jag känner mig verkligen sugen på att göra något kul. Jaime kommer också men först ska han iväg på fotbollsmatch som börjar kl 14. Det är skönt att han ska ut nu på morgonen för då hinner jag ta min tid i badrummet. I kväll blir det lockar i håret en sotad skugga, heels och klänning. Vi får se om jag lyckas!

Nu ska jag kolla på tv och sega i sängen tills att jag verkligen måste upp!

 


God natt

Jag har tråkigt sitter och äter på en tråkig apelsin fast jag skulle vilja ha en massa godis och läsk. Det blev te och apelsin istället. Önskar att det var som när man är utomlands att affären aldrig stänger. Nu har jag lekt färdigt med bloggen för i dag.

God natt.

Fredag

Hemma från jobbet och nu är det äntligen helg. Tack och lov. Det här helgen känns verkligen behövd, middagen är inne i ugnen. Det blir kycklingfilé fyld med pesto och tomat Philadelfia och så potatis och sallad. Jag känner mig jätte taggad att gör något. Jag prata nyss med Nicole och hon var inte hellt sugen på att göra något. Alla är upptagna och jag vill ut. Jag vet att plånboken inte tillåter det egentligen men jag vill. Vill inte festa men jag vill ut och dricka lite vin.. Men man kan inte så allt här i livet. Det blir film och mat som får avsluta den här kvällen idag helt enkelt. Men i morgon så blri det fest iaf. Nice för jag har saknat mina kära och nära mycket!


...

Funderar på att bara ha en "slapp" dag idag, dricka vin och äta god mat här i min ensamhet. Jaime plus alla syskon är ute och äter middag i kväll så det kanske är skönt om jag bara njuter av fritiden och gör lite myss för mig själv. Vi får se.. Hatar att inte ha planer..


The hills

Fan jag är fortfarande helt fast i The hills, dem är så himla dramatiska. Och jag älskar ju drama när jag själv inte är inblandad. Haha. Det börjar iaf igen den 27 april, verkar som om det blir en hel del konflikter den här säsongen, synd att det är sista bara, jag menar man har ju verkligen följt serien hur länge som helst nu. Men vad gör man livet går vidare för dem också!


Alla har förändrats från den här tiden. Haha det är väl så det ska vara.


Hemma

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Vilken befrielse, dagen visade sig att inte bli så mycket bättre än dem andra den här veckan. Skönt att det är helg snart så att man får vila upp sig lite. Men vilken härligt väder vi haft idag! Helt underbart! Tyvärr mina vänner så ser inte solen ut att vilja titta fram imorgon, inte om man ska tro på vädret på tv iaf. Men men alla dagar kan inte vara soliga right?
Så i morgon är det fredag och jag har faktiskt inte några planer alls, hur tråkigt som helst. För så har det inte sätt ut på jätte länge. Ska höra med mina underbara vänner och se om dem har några planer. Annars så ser rummet ut att behöva en storstädning och det skulle faktiskt inte vara helt fel.

Nu ska jag kolla på tv i väntan på Jaime som snart borde komma hem. Hoppas ni får en underbar fredag trots det tråkiga vädret som väntar!

Love


Jobbet väntar

Jag har iaf en kräftig träningsvärk, i både lår, rumpa och mage. Det betyder väl att jag gjorde ett bra försök igår. Nu ska jag gå iväg till jobbet och jobba arslet av mig, det har gått jätte dåligt dem senaste två veckorna jag går verkligen på nålar känns det som.. Men jag hoppas på en bättre dag idag. Längtar som fan till på lördag då ska Hedvig ha fest hemma hos henne och jag är så nyfiken hur presenten blev. Mathilda ska hämta den nu.
Aja nu måste jag gå.

Love Caroline


Det går inte alla dagar

Nej det gör inte det, jag kom verkligen, verkligen, verkligen inte upp idag. Klockan ringde en halvtimme senare än i går och jag kunde inte röra mig ur sängen. Somnade rätt sent och dem senaste nätterna har innebruit mer än stillsamma nätter. Jag har drömt så sjuka/knäppa drömmar den senaste tiden. Brukar sällan drömma och nu har jag inte haft en drömfri natt på säkert två veckor. Och när man inte känner att man inte sovit alls.. Då är det jävligt svårt att ta sig upp för en promenad. Så är det men i morgon sover Jaimes syster här och hon har lovat att vi ska gå ut tillsammans. det lättar ångesten lite. Gillar inte alls att jag börjar få ångest för att jag inte tränar, det är självklart bra att peppa sig själv. Men jag blir bara nerstämd när jag tänker på hur "dålig" jag är på det just nu. Innan jag åkte till Chile var jag mottiverad och duktig. Inte nu längre, jag ska köpa träningskort när som helst. Men först vill jag veta om vi får lägenheten eller inte.


I love you amore mio, du är bäst!


Hej på er...

Nyss hemkommen från jobbet, en tuff dag idag både på gott och ont. Nu längtar jag till sängen och till min mans famn!

Love Caroline


Kan det inte bara vara kärlek?

Jag blir så trött på min fina familj/släkt. Det är alltid intriger, det visas sällan kärlek och när det syns någon symtom av kärlek så är det bara falskhet. Nu menar jag inte att man inte visar kärlek till sina barn, utan det handlar mer om personen man delar barnen med. Vart tog kärleken vägen? Kärleken ni kände när ni träffa varandra? Fråga er om den finns kvar någonstans djupt där inne eller inte. För om den inte finns där, fråga dig då om du fortfarande älskar och är förälskad i denna person. Om svaret är nej så måste du kanske släppa taget och gå vidare. Men så länge det är barn inblandade så kanske du borde se till att släppa taget på ett snyggt sätt. För tänk nu efter, denna man/kvinna kommer alltid ha en del av ditt hjärta - dina barn. Dina barn är hans/hennes barn och ni delar dem tillsammans. Det finns ingen chans att du kan tvinga dina barn att leva utan sin pappa eller mamma, inte om det är som i det flesta fall, att dem behöver er båda.


Ibland överträffar jag mig själv

Som i dag t.ex. Jag har sedan vi kom hem från långsemestern sagt att nu är det dags att börja gå ut och gå oavsätt väder. Första veckorna gick bra då pluggade Jaime fortfarande så han var tjänsteledig. Vilket gjorde att han drig upp mig på morgonen. Men nu när han börjat jobba igen har vi aldirg tid samtidigt. Och jag har verkligen en egen syn på det där med promenader och liknande, jag hatar att gå ut och gå ensam. Så jag har aldrig gjort det. Varje natt dem senaste veckorna har jag sagt till mig själv att "jo men man kan ju alltid pröva" jag försöker peppa mig men det går liksom inte. På kvällen är jag jätte sugen på att sätta in hörlurarna och ta en joggingtur i solen, men på morgonen gåår det inte att kliva upp. Ni fattar.

Men i dag lyckades jag, jag kom upp,  jag satt på mig skorna och jag gick ut! Jag "htaggade" mig själv så mycket att jag till och med jogga/sprang den största delen av dessa 45 minuter. Det här ska vi fortsätta med!
Har ni några tips på bra "jogging" musik? Jag behöver bli ännu mer taggad!


Längtan





Jag saknar Chile, jag vill ha sommar!!


Positiva överraskningar

I dag har man avklarat yttligare en dag på jobbet, känner mig ovanligt pigg i dag och har inte alls lust att gå och lägga mig ännu. Kanske beror det på en massa roliga nyheter, bland annat så ska jag och Jaime snart på möte hos banken för att planera upp en rimlig sparplan samt prata lite lånelöften inför framtidens lägenhet. Vi fick även hem ett brev från stockholmsbostad där det stod att vi var bjudna på lägenhetsvisning. Dock är det en ungdomslägenhet på 32 kvm, men det är en nyproduktion men öppen planlösning. Hedvig och Akil hade redan vart och kollat på ena så det kanske kan bli något iaf. Om inte annat så tror jag att det kan vara bra för mig och Jaime att bo själva, i dag har vi inte så mycket utgifter vi betalar nästan inget för två rum och mat här hemma hos svärmor. Men om vi vill köpa lägenhet är det ju bra att pröva på det tuffa livet lite grann, det är ju en hyra på 5045kr för 32 kvm. Lite mycket tycker jag och sen är det på fel sida av stan, vill hellre bo på blå linjen. Men man kan inte vara kräsen när man är lägenhetssökande i Stockholm. Så är det. Vi får helt enkelt gå och titta på den och är det så att vi får den så är det bara positivt.

I morgon ska jag TVINGA upp mig för en promenad, nu får jag skärpa mig.. Jag åt typ en hel kladdkaka på jobbet idag. Haha.

Love Caroline


This year is my year

2009 skulle bli ett bra år och det blev det också på många olika sätt. Jag har egentligen inget att klaga på jag har det bra och jag lever livet precis som jag vill. Men det här året känns livligare än någonsin och jag älskar det. Jag känner på mig att 2010 är mitt år! Jag har massor av idéer och många olika livsvägar som jag kan välja. Nu är frågan vilken väg det ska bli. Året började hur bra som helst, för det första var jag precis där jag ville befinna mig- Chile. Jag var tillsammans med Jaime min pojkvän och massor av vänner. Vi hade jätte kul. Redan då bestämde jag mig för att det här året är mitt år. Jag ska verkligen se till att ha kul. Förra året var lite som ett "jobb år", jag bara jobba för resan till Chile och hade inte alls tid för mycket annat. Men det här året ser lite annorlunda ut, självklart finns det mycket som det måste sparas till men jag har lovat mig själv att tillbringa så mycket av min tid som möjlig med vänner och nöjen. Och så har det blivit.

De första två månaderna så var vi i Chile men hela mars och april har varit fylld med äventyr. Jag hoppas kunna dela med mig av mycket mer, det här är bara början.

Nyår


Valdivia




Pucon




April och Stockholm








Tredje gången gillt

Ni som känner mig vet att jag hade en blogg tidigare, två faktiskt den första var här på blogg.se och den nyare startade jag på blogger.com för jag kände att jag inte alls hade motivation att skriva i den gamla bloggen längre. Den blev helt utan personlighet och det kändes bara negativt när man logga in på den. Så jag ville börja om! När jag börja skriva på blogger.com höll jag mig motiverad jag skrev nästan varje dag, men problemet är att jag inte förstår hur man "leker" med sidan och det känns tråkigt. Så jag gör ett tredje försök tillbaka på blogg.se. Man brukar ju säga tredje gången gillt.




Jag i Chile (Pucon) 2010-
En underbar resa men samtidigt mycket händelserik på gott och ont...


RSS 2.0