Bla bla bla.



Vilket väder vilken sommar. Äntligen har jag lyckats få lite sommarkänslor, har jobbat rätt mycket så har inte hunnit vara ute i solen, bara en dag. I går var det ju super värme och jag jobba från 8-21.. Kul.
I dag börjar jag dock 15 och slutar vid 21.30 men har en del ärenden jag måste göra via telefonen och datorn så det blir ingen sol för mig iaf. Men vem vi skolka med mig i morgon?? Jag börjar närmligen kl 17 och vill soooola innan. Helgen är jag jobbfri som det ser ut nu men om jag blir tillfrågad så tar jag säkert ett pass på kvällen.

Aja nog om jobb, jag jobbar ju typ bara. Men efter jobbet försöker jag hitta på grejer iaf. Så i går när jag slytade träffa jag upp Jaime och Rodde så åkte v hem till Rågsved. Vi firade Juan som fyllde 29år. Och hade en liten grillfest som vanligt. Han blev överraskad att vi dök upp och jätte glad över Jojos pressent som var en dator! Sen var det så klar Chile-Brasilien matchen och jag tyckte Chile spela super bra, men Brasilien är bättre så är det bara. Gaaaah jag vill bara vara ledig och njyta av sommarvärmen med mina vänner. Nästa vecka jobbar vi om varandra helt. Men veckan efter är jag jobbfri efter 17 de flesta dagarna! Då vill jag till grönan och göra massa galna saker!!

Midsommar latino, en tradition sen många år tillbaka
  



Översta bilden och dessa två under är från i söndags då vi var i Fredhäll och bada.







Sommar

Godmorgon på er. Hade ni en bra midsommar? Det hade jag iaf, den blev inte riktigs om jag tänkt från början men det kändes som om jag gjorde exakt det som jag behövde göra- mysa med Jaime och bara ta det lungt. Vi grillade här hemma på balkongen sen så kom Issak förbi och höll oss sällskap.. Vid halv 8 stressade vi oss i väg till rågsved där vi skulle kolla på Chile- Spanien matchen. Sov över där och i går kom vi hem. Senare på kvällen efter djupa och långa diskussioner kom Jaimes systerförbi och drog med oss till midsommar latino. Det var jätte mysigt. Känner att jag vaknat på rätt sida i dag förutom att jag inte alls har lust att bli fotad. Orka ta FIN FINA bilder med Kim och känna att man inte kommer vilja titta på dem pågrund av situationen jag är är i nu..

Nu ska jag diska sen ut i solen med tjejerna!!


Glad midsommar!

Nu var det alltså midsommar, det känns för mig som om sommaren inte ens har kommit. Jag vet inte vad det är med mig men jag har veerkligen inga sommar känslor alls.. Hoppas att dem kommer snart iaf. Om inte annat så borde ju dem dyka upp när jag och Jaime flyger till Rom om två veckor. Jag bokade en resa till oss i samband med våran tre årsdag. Det kommer bli super mysigt det är jag säker på. Men innan vi åkerså måste jag ta tag i ett och annat beskymmer i mitt liv. Det är jobbiga beslut som kommer att fattas men så får det bli. Jag kommer lägga en mur mellan mitt sanna jag och mig. Inget får synnas jag ska må strålande. Jag har inte tid för tårar eller ångest. Folk får tycka som dem vill, jag vet att det är mitt eget fel men jag har inget val känns det som. Det kommer komma tillfellen då saker och ting passar bättre!

Nu ska jag försöka njuta av denna härliga midsommar så gott som det går. Ska snart möta upp Jaime i Kista och dra i väg till någon park för grill och mys.

/ Caroline


...

Tankarna är på olika platser just nu, glad och överlycklig över vår lägenhet.Trött och besviken på andra saker som kommer upp på vägen. Att köpa lägenhet är ett otroligt stort steg i livet och jag kan faktiskt inte se mig göra det steget med någon annan än Jaime. Han och jag. Vi två har haft våra motgångar, vi har veeeerkligen velat strypa varandra och de kommer vi självklart att fortsätta vilja då och då annars också. Men jag känner mig bra med honom. Han lyfter fram bra sidor hos mig och jag få känna mig så fri som jag vill!

Men nu är det andra saker som spökar i mitt huvud jag ska nog återgå till mitt kafe sen ska jag jobba 8 till 21.30!!


Grattis till oss...

Jag och Jaime har köpt lägenhet, vi har tänkt på det här i fleera år men det har aldirg kommit till skott. Kanske för att vi inte riktigt varit redo eller kanske för att vi inte orkat ta tag i det. Men nu äntligen är det gjort. I går skrev vi kontrakt på Kista gårds nyproduktion som blir klar våren 2012. Det är ett och ett halft år kvar och det känns som lagom tid för att spara ihop alla pengar och äben köpa nya möbler. Tiden kommer gå fort! Men det lutar åt att kanske flytta till en andra hand så länge. På så sätt får vi ju möjlighet att rensa upp ordentligt samtidigt som vi får känna av hur dte är att betala egna räkningar med mera!

WOOOOW Jag är så glad!

Nu ska jag gå och jobba. / Caroline

Vuxenpoäng...

Gud! Vilken händelserik morgon. Känner mig väldigt vuxen just nu, har samlat en hel del "vuxenpoäng". Har pratat med faket om löner och fakförbund, har ring nordeaoch diskuterat lånelöfte och även bokat in ett telefon möte i morgon kl 10. Håll tummarna för oss! Jag har också ring till Ikanobostad ang lägenheten vi är intresserade av och ska boka träff med mäklaren i morgon. Sen bokade jag en resa med trevelink i gårkväll som på någotsätt blev avbokad så ringde och bråkade med dem och bokade en ny men en dag mindre. Och nu så ska jag till Kista innan jobbet ocg bråka med tele2 eftersom inget av mina simkort verkar fungera. Sen så blir det jobb till kl halv tio. Ses i kväll!


Här är lite bilder från inlägget jag skrev senast!


Här är tre av hundra bilder från Nicoles student.
  

Och äntligen kom Jojo och Juan hem igen! Här är lite bilder från våran grillfest hemma i Rågsved!
  

Dagen efter blev det fotboll och basket i det fina vädret innan det börja regna. Grillen åkte fram iaf =)



Sen var det dags för Chiles första VM match sen 12 år tillbaka. Självklart var vi samlade, det blev grill och massor av öl och självklart var Chiletröjorna på!

  

Så dära!

Juste jag har köpt en sony ericsson xperia x10 jag fattar inte ett skit av den telefonen. Dessutom ska jag och Jaime åka till rom i 4 dagar. Jag tror jag har fått ett fnatt eller något. Jag äter upp mina pengar just nu..

Love Carro


.

Det blir tyvärr inte så mycket bloggande just nu, då jag har semester från nordic och jobbar stenhårt på H&M. All min lediga tid går åt till vänner och familj. Sist jag skrev här kände jag mig väldigt lost och ensam, jag mår bättre. Mer än så vill jag inte skriva här, inte nu iaf. Kanske att jag försöker mig på et filosofisk inlägg SENARE. Nu ska jag iväg och jobba!! I morgon ser det ut som om jag 'r ledig då ska jag passa på att lägga upp bilder på veckan som har varit. Nicole tog ju studenten, grillfest med chilegänget, fotbollsmatcher och så i går när vi var trogna Chilenare allihoppa! Massor av bilder helt enkelt!


Upp och ner från ingenstans..

Men när kan man egentligen förvänta sig saker och ting? Vi människor strävar alltid efter det bättre och att bli bättre som människa, vi är oftast inte helt nöjda. Och vist är det bra att man försöker bli "bättre". Men man måste också acseptera faktum och vara lycklig över vad man har i sitt liv.. Jag är lycklig, jag är stolt över mig själv, vart jag är i mitt liv, vilka som är omkring mig, vad jag jobbar med och hur jag utvecklats som person. Jag och också väldigt tacksam för hjälpen jag fått på vägen.. Förrut var jag kanske lite mer tävlingsinriktad och strävade ofta för att bli bättre än alla andra. Lyckades så klart inte eftersom jag aldrig är hundra procent nöjd med mig själv. Men min attetyd har förändrats, jag bryr mig verkligen inte över vart andra är i sina liv, självklart blir jag glad för andras lycka men jag strävar inte längre för att "lyckas" på samma plan. Jag är helt enkelt glad för vart jag är och hur jag är.... Jag var det iaf. Ända tills i fredags natt. Nu vet jag inte längre hur jag ska beskriva mitt liv, jag vet inte vart jag är eller hur jag ska reagera. Jag är tveksam över lyckan jag bara för några dagar kände. Vad hände? Jag är chokad.. Är det OK att vara osäker över vart man har varandra efter tre år i en realation? Jag tycker inte det.. Och när jag söker svar tvingast jag att förstå och vänta, frågan är, vad är det jag egentligen väntar på. En sak jag är säker på är att något måste förändras, jag vet också att när isen har lagt sig så är tyvärr inte jag på samma plan längre.


"Jag älskar dig"
tre ord utan mening, det verkar som det.


Glad men mycket trött..

Det är sommar nu och mycket annat tar sin lilla tid, men så vad haf jag hunnit med då? Jo jag har hängt på lite uteserveringar efter jobbet med kolegorna, jag har även fått hem min underbara klänning från ellos som var finare i verkligheten till och med. Men bäst av allt- i dag hade jag min första utbildningsdag på H&M.

Jag sov inte en blund i natt på grund av massor med tankar inför dagen bland annat. Jag började rätt tidigt vid halv nio var jag där och möttes upp av min handledare som överraskande nog var Dusita. En gammal vän, från grunden till min gudmor.. Jag kunde inte bett om en bättre handledare än henne. Och eftersom vi redan kände varandra känndes det som en del av presentationsångesten släppte. Hon kunde ju också agera lite mer och vara "hårdare" vilket är bra för min del. Fick lära mig kassan, stå på golvet och även i provhytten. Det är mycket att ta in på samma gång, speciellt när man aldirg arbetat i butik tidigare. Men jag är relativt nöjd med min instats och vet vad jag måste arbeta med. Det stora oromomentet för mig just nu är kassan. Jag har aldrig stått i en kassa förrut så det är helt nytt!! Jag hoppas bara att det kommer in mer pass på shemat som är i Kista, det känns som ganska säkert att börja där och när jag känner mig säkrare gå vidare mot ny personal och nya butiker. Vi får se vill jobba mycket innom HM eftersom att jag tagit ledigt två veckor från Nordic endast för det.. Menjust nu ser dte inte ut som det blir så mycket jobb. Hoppas hoppas.. Shoppade för första gången med min personalrabbat det blev en bigpåse med jeans till Jaime, tunikor och jens shorts till mig. Jag sprillar av lycka!

I morgon jobbar jag på Nordic igen och på fredag är det H&M! Hoppas på lite jobb i helgen också. Nu ska jag vila lite för jag är så himla trött nu. Och jag har fortfarande inte laddat betterierna till mina kameror men jag ska fota all fin shopping snart=)


RSS 2.0