Jag kan inte dricka vin...

Jag hade en helt underbar kväll ute på gamla stan igår kväll, tillsammans med Jovi, Juan och Rodde. Vi hängde på ute serveringen vid Flyt och sedan drog vi vidare till tempel bar. Det råde det utomlands känsla hela kvällen först ute serveringen och sen Tempel bar där vi blev distraherade av ett gäng sydamerikaner som spelade trummor och lekte med elden.. Det var jätte fint, jag hoppas att Jojo vill skicka över bilderna snart eller lägger upp den på hennes blogg. På Tempel bar kom även några av Roddes kompisar förbi och för oss, för mig Jojo och Juan slutade kvällen där. Jag var helt slut. Nu har jag sovit ut och har även kommit på att jag inte kan dricka iaf inte vin.. I går drack jag tre glas vin på kanske tre timmar!! Jag spydde på vägen hem. Jag är 20 år. Det är fan inte OK. Sist jag gjorde det trodde jag att jag hade en rimlig anledning. Men nu igår. Nej, jag kan helt enkelt bara skylla mig själv...

Jobb, shopping och misslyckad lasange

Igår shoppade jag som en tok, kom hem med 18 artiklar på kvittot från H&M, dock var inte allt till mig. Lite gick ju till min kära pojkvän och även till lillasyster som ska få en lite present av mig snart... Tänkte vara en duktig bloggare och fota allt igår men Jaime hade vist snott med sig kameran på dags kryssningen så det gick då inte. Men jag lovar att återkomma med bilder. Snarast.

Nu väntar jag bara på att Jaime kommer hem o tar hand om mig, jag har haft en tuff dag på jobbet 10 timmars slit och även en del negativ feedback på det (inte för dagen alltså utan feedback bara). Jag har en del att smälta kan man säga. Och jag har nu fått det klart o tydligt att en person på mitt jobb inte tycker om mig för fem öre. Synd bara att det är andra som gör det ;)
I morgon blir det en vanlig arbetsdag, och på lördag en mycket kort. Sen på måndag börjar mitt vikariat nere på lagret, känns både spännande och tråkigt. Jag kan ju butiken så bra nu och älskar att jobba med kunderna. Men med så mycket dubbelpass och helgjobb som möjligt missar jag nog inte så mycket!

Föresten, glöm aldig ostsåsen högst upp på din lasange, det gjorde jag idag. Hoppas den smakar godare en vad den ser ut...

Shopping

I dag blir det shopping på H&M, ni har väl inte missat att det är clubbdag idag? 10% på allt för våra kära medlemmar förstås! Jag ska även handla en del själv, bla en jätte fin elegant klänning från trend, några toppar o en kavaj. Jaime ville ha jeans och några t-shirts.  Så i dag innan jobbat står det Shopping och städ på schemat!

Jeans

Jag har köpt ett par skit snygga jeans från Lee. Jag måste visa dem senare, nu ska jag jobba! Ha en underbar dag...

Bilder

Här har vi lite bilder från min lediga dag förra onsdagen.. Jag var ju med Nicole hela dagen och njöt av god mat, vin och bio. Tillsammans med kära Fadi också såklart!

Jag måste skaffa mig ett liv!

Guud vad veckorna går fort när man jobbar, blev lite deprimerad när en kollega till mig fråga vad jag gör som hobby. Mitt svar blev " typ inget, jag jobbar ju". SÅ ska inte en 20 åring svara det är helt fel. Jag har verkligen jobbat ihjäl mig och inte haft tid för mycket annat. Men nu måste jag skärpa mig, hur mycket pengar jag än tjänar kommer jag inte att bli lyckligare. Vist jag kanske kommer få mina silikonbröst lite snabbare men jag får väl vänta.. Jag har inte varit ute på år och dar, vist ute och tagit ett glas vin men inte ute o festat. Jag har inte hängt med Jaime mer än att somnat bredvid honom varje gång vi ska kolla på film.. Det är sjukt, men detta är min sista vikariat vecka i butiken sen hoppar jag över till lagret och jobbar bara fem dagar i veckan deltid. Så klart att jag kommer boka upp pass i alla fall men jag ska komma ihåg att jag har ett liv också. I dag börjar jag inte förens vid 16 så jag har passat på att städa lite innan svär föräldrarna kommer hem och så har jag lagat fiskgratäng!
Snart ska jag iväg till Kista och köpa mig ett par jeans innan jag börjar jobba!

...

Gud vaaa ja e´ trött!! Har jobbat med bygget hela dagen på H&M det kommer bli jätte fint på kosmetiken..
I morgon börjar jag kl 7.00 och vet inte hur länge jag blir kvar, men detblir säkert övertid då med, det finns så mycket att göra. I dag efter jobbet så orkade jag iaf ta mig hem till Vivi och träffa henne och barnen igen. Detvar längesen eftersom dem nyss varit i Spanien så det var jätte trevligt verkligen. Vi åt middag och till efterätt blev det Vivis goda äppelpaj. Nu har jag badad och pratat med Hedvig i telefon, jag älskar och prata med henne det känns lite som om vi är tillbaka på gamla spår då.

Jag känner mig jätte glad och nöjd med mig lediga dag i går, jag och Nicoel hann med massor av kul, vi var hos Fadi och åt mat, han har även börjat med Sushi. Lovar att lägga upp bilder i morgon! Efter det så åkte vi till Kista där vi drömshopade lite och jag prövade även en massa jeans, blev glatt överraskad när jag kom in stl 26 igen, vilket jag inte kunnat på två år iaf. Vi passade på att ta ett glas rosé och njuta av solen eftersom att regnet kom idag. Haha.. Och senare blev det bio med Fadi. Vi såg Inception. Se den!

Nu ska jag invänta min pojkvän och sen sova!


...

Jag har så himla svårt att bara sätta igång med träningen, idag hade jag tänkt att vakna vid 10 och åka till gymmet i Kista och känner mig som super women efteråt. Istället blev jag kvar i sängen tills Nicole ringde mig. Nu ska vi till coloseum och äta Fadis efterlängtade mat! Mat istället för tränning, vet inte om det är så jävla bra, men men..

På återseende!


Godmorgon!

Japp jag vaknade för ca en timme sen och det känns underbart! Har tagit en dusch och tränat lite mage och rygg, samt ätit frukost nu är det bara att fixa sig inför jobbet. Börjar kl 15 i dag, jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar dem här tiderna eller inte.. Jag menar att visst är det skönt med sovmorgon. Men det är så himla skönt att vara ledig efter 15 också. Hur som helst jag behövde vila. I morgon är jag ledig hela dagen så då har jag all tid i världen för att vila och ta hand om mig själv. Tänkte att jag denna vecka skulle börja med träningen igen, och även tänka lite på vad jag äter.. Vilket är mycket svårare än jag trodde. Jag sa till Jaime när hans föräldrar åkte till Spanien, "yes nu har vi verkligen chans att gå ner i vikt och äta nyttigt". Men vad har jag då lagat för mat? Massor av ris och pasta. Vilket jag borde sluta med helt, nu när jag vill komma i form. Känner att kroppen blivit lite slapp och jag skulle verkligen behöva en PT som hjälper mig med vissa områden. KIM?


I dag blir dte mer pasta till middag, lady och Lufsen mat, köttbullar med tomatsås och spagetti. Sista spagettin på länge!! haha ..

Nu ska jag fixa mig inför jobbet!


Lasange, kladdkaka och Nicole

Kan det bli bättre? Nicole och jag hade inte sätts på evigheter så det var faktiskt dags nu.. Vi sågs en snabbis i Kista förra veckan men då jobbade hon och innan det så hade vi inte träffats på över en månad. Inte för att vi inte velat utan för att vi bara inte haft tid. Nicole har ju åkt utomlands och levt livet och jag har ju fortsatt med mitt liv. Men i dag bjöd jag iaf över Nicole på middag- lasange blev det. Vi kollade på film- "The girl next door", har sätt den förrut men det är ju helt Okej tycker jag! Jaime kom också hem och höll oss sällskap efter jobbet och vi bakade kladdkaka. Tänkte att det är bara och satsa hårt så att Nicole komme röver fler gånger! Haha..

Det har varit en bra dag helt enkelt, skönt att sluta tidigt så att man hinner att göra lite annat också. I morgon jobbar jag samma tider 08.30-15.00, tänkte ta en sväng till world class och träna body pump, det är dags att sätta igång nu.. Men när jag envisat och letat rätt på mina träningsskor och packat väskan kom jag på att gymkortet bara gäller till kl 16 på vardagar i andra gym fförutom odenplan.. Och dit orkar jag inte åka.. Så där sprak mig plan för i morgon.. Jag kanske tar en runt i skogen i stället.. Vi får se. Nu ska jag sluta skriva och fixa mig för natten!

Nicoles student,

Carro.

 


...

Kräftor, kex, ost, salami, och massor att äta, samt öl, cider och två filmer.. fyra timmar senare DAGS att dra till jobbet! Slutar vid 15 och förhoppningsvis vill Nicole ses då..


rubrik..

Det här har jag hunnit med i dag, o om ca en timma drar jag och jobbar!


haft sov morgon
tvättat lakan och kläder
damsugit
duschat
lagat middag för kvällen

sminkat och klätt på mig
I´m good!


I kväll hittar ni mig framför tvn tillsammans med mig kära pojkvän och kräftskålen!!


Inget är perfekt.



Jag börjar bli blind. Blind på kärleken som jag får/har, blind på möjligheterna jag har att utvecklas och växa. Det känns som om jag har stannat upp lite grann. Och kanske är det som Jaime ofta säger till mig när han är sur, att lever i en dröm värld. Att jag tror att allt är perfekt hela tiden. Så fort jag får kritik eller något så blir jag så jävla sne. Jag tar åt mig hur mycket som helst och grubblar över kritiken i evigheter ofta tills att ögonen är svulna av tårar. Vad är problemet, som om allt är perfekt hela tiden. På arbetet, hemma, i förhålandet osv. NEJ det är de inte. Jag tror inte det heller men ibland så kanske Jaime har rätt när han säger så till mig.. Just nu känner jag mig usel som människa och jag kan inte sätta finger på varför.. Jag tror att jag är för mån om att tillfredställa all runt om kring mig, och när jag merker att jag inte kan det. Då hamnar jag i den här svakan. Jag känner mig riktigt dum ibland. För jag söker så mycket uppmärksamhet och stöd från ALLA runt omkring att jag glömmer ge tillbaka.. Jag vill i mitt undermedvetna ha stödoch tröst hela tiden. Men för vad egentligen är allt perfekt. Men jag kanske lever i den "drömvärld" och ja då är livet långt i från perfekt. Jag vet att jag måste skärpa mig, upp med humöret och börja le igen, sluta ta ut mina aggretioner på More och börja njuta för det jaghar igen. Jag har typ tapppat glöden lite. Men ibland behöver man väl uppmärksamhet, stöd och omtanke också för att må bra?


I´m a working lady..

Fan vilken dålig bloggerska jag är. Jag pratade nyss med min mamma som också gett sig in i bloggvärlden, och förklarade att det inte alls är så lätt att blogga. För man eller jag startade iaf en blogg för att kunna skriva av mig och för att kunna skriva om roliga saker som händer i vardagen. Men det är inte lätt att skriva av sog i en blogg, inte när man är ololig att man skriver för personligt.. Det är nog därför jag slutat med det lite grann... Sen så har jag inte så mycket kul att skriva. Jag jobbar för den mesta, nästan hela tiden faktikst och folk i min omgivning börjar tröttna och tycker att jag jobbar sönder min stackars kropp. Jag känner samma. Nu ska jag iaf säga upp mig från Nordic och konsentera mig på en arbetsplats, vilket känns jätte bra! Men även om jag jobbar alldeles för mycket så tycker jag att jag hunnit med ganska mycket den här veckan. Jag har hunnit bli sjukt förkyld, träffat Kim och Mathilda på en fika , stött på Nicole en snabbis, haft en del rökpaouser med Jojo, ätit middag med Jaime, och så har jag blivit relativt frisk också. Jag är inte ledig förens på Onsdag nästa vecka men det känns som om det går fort nu. Efter nästa vecka är det bara en vecka kvar sen så börjar tjänsten på lagret och jag kommer nog kunna jobba hälften där och hälften i butik, hoppas!

Händer det något annat i mitt liv som inte handlar om jobb, funderar jag på? Jo jag planerar en resa, en resa till något varmt land i vinter. Kan tänka mig att åka den 28/12 och fira nyår på en vacker strand i Egypten eller Maroco. Jag har smittat av min önskan på massor av vänner så förhoppningsvis kan/vill någon följa med iallafall. Tänk vad skön, sitta på en strand med fina nyårskläder och skåla med god champange när fyverkerierna färgar himelen.. I love it.


Bilder från Öland.. I miss



Förkyld...

I dag börjar jag jobba kl 18 vilket är helt perfekt då jag gått o blivit förkylld. Det var riktigt skönt att bara få sova ut och inte tänka på att stressa i väg till arbetet. Hedvig ringde och väkte mig kl 13 och det passade väl ganska bra då jag sovit 12 timmar! Nu har jag tvättat en maskin kläder, duschat och lagat middag till kvällen då alla kommer hem. Fanns inget annat än kyckling i frysen. Ångest vi har inte åkt och handlat och pengarna bara flyger iväg. Men vi kan ju leva på kyckling o bönor för alltid.. eh nej! Hur somhelst, blevd et kycklingsnitsel med ris. utan SÅS.. Det fanns ingen sås.. Men iaf det är säkert gott.

Nu känner jag för att gå och sminka mig, sen ska jag chilla framför tvn tills det är dags att gå och jobba.



Bla bla bla...

Det blev ett mycket felstavat blogginlägg sist jag skrev såg jag, jag mår iaf mycket bättre nu än då. Såklart att det går i vågor men iaf jag mår rätt bra idag! Jag har inget roligt att skriva egentligen för jag har ju bara jobbat och shoppat massor från HM. Jag borde börja lägga ut lite plagg som jag handlat så att jag kan visa er...

Idag är jag ledig, vilket inte var meningen egentligen, igår så gick jag hem från jobbet på grund av kraftig huvudvärk och max en timmes sömn. Detta handlade dock inte om alkohål... Hur osmhelstjag sjukskrev mig den dagen och åkte hem. Då skulle jag tydligen ringt vid 17 för o säga om jag skulle jobba idag? Det hade jag ingen anning om att jag skulle. Hade fölrstått det om jag hade diare eller nått skit som stannar lvar i dagar. Men huvudvärk går ju över.. Hm så här försvann typ 1500kr på en helg.. Vilket innebär att jag ska boka in så mycket dubbelpass att jag dör den här veckan som kommer haha..

Juste GRATTIS till mig jag fick deltidsvikariat framöver på HM. Så nu blir jag en lager tjej ¨på deltid och så ska jag jobba extra i butiken. Det kommer bli nice!!

Nu ska jag avsluta min konversation med min pappa och bröja städa rummet sen tänkte jag åka hem till Vivi och laga middag till min man..





mobil blogg

Just nu sitter jag på tåget på väg till city, ska trffa upp Jaime o barnen en stund. More vill köpa eb htc som är slut överllt så jsg antar att det blir den stora uppgiften idag.. Jagr helt slut i kroppen, sedan op har jag jobbat vaarje dag o inte haft en minut kvar för funderingar. Så idag sjukskrev jag mig o helst av llt skulle jag nog bara vilj köpa hem massa gott, mysa o bli onhandtagen av mib pojkvän. Jag vill bara skriiika gråta o slå i saker. Jag känner inte mig stabil nu. Nu kom alla känslor jg har inbillat mig att jag mår bra för länge nu. Det är inte lätt.

RSS 2.0