måndag

Faaan vad jag är bra! Det blev ett 8 timmarspass på jobbet ock sedan drog jag till SATS. Det var mitt allra första träningspass där, och det kändes jätte bra att få börja igen. Äntligen! Egentligen skulle jag träffat söta thilda idag men jag kände att min kropp sa nej till alkohol eftersom jag fick ändrade tider på shemat den här veckan. Hoppas vi kan träffas snart i alla fall, det va för läänge sen nu.

Stress stress stress!!

Det är bra stress just nu, folk säger att man inte ska stressa men jag kan inte låta bli. Det finns så mycket just nu. Men jag ser fram emot helgen då är jag ledig, och jag har bokat upp lördagen med Hedvig i alla fall. Det finns inte mycket att skriva om den här helgen jag jobbade och hängde mest hemma. Lite nytt har inhandlas men det visar jag upp vid ett senare tillfälle... H&M har också haft sin ny öppning,d et var bland det roligaste jag varit med om (i jobb väg)  Vdn Karl-Johan Persson och Sverige Vdn var där och höll tal. Det blev champagne och snittar. Hög musik och kö ända ner till McDonalds. Så nu är vi den snyggaste H&M butiken i världen.
Skriver mer sen nu måste jag springa..

Jobb maraton men ända plats för kärlek och vänner...

Det är ett ständigt tjatande om jobb i mina inlägg, men det är ju faktiskt så att under största delen av dagen, så är jag på jobbet. Och det lugnar inte ner sig till helgen heller. Utan jag har ett litet jobb maraton framöver. Från den 20 september fram till 2 oktober är jag inte ledig en ända dag.. Jobbigt men jag tror att det är värt det i slutet av månaden! Ser till att göra trevliga saker i alla fall. Igår så träffades alla tjejer hemma hos Kim för god mat, snack och Solsidan+ Idol. En jätte trevlig kväll med andra ord. Nu längtar jag bara till lönen så att jag kan köpa mitt träningskort, fixa håret och handla lite fina kläder!



Juste!
Glöm inte bort ny öppningen på H&M i Kista på fredag. Dem hundra första kunderna får en överraskning!

Helgen, planer, bilder

Jag är jätte nöjd med helgen som var och jag hoppas på fler lika mysiga helger framöver! Nu när det är kallt och grått ute finns det inget bättre än att umgås med sina vänner dricka vin och prata om allt möjligt. Hemma kvällar som ute kvällar, allt handlar om vilket humör man är på right? Men nu är det slut på allt gott som jag har begär på. cigaretterna är borta och likaså ska jag bli av med kolhydraterna. Varför? Jo för efter all mat i helgen som jag bara tryckte i mig så har jag gått upp ca 3kg. Jag vet inte om vågen lura mig eller om det spelar så stor roll när på dagen man väger sig (jag brukar alltid väga mig på morgonen), men i dag blev det nu på kvällen. Men dte borde väl inte skilja så mycket för det? Hur som helst jag var nöjd när jag låg på 58 kg och jag vägrar låta mig stanna på 63 igen.. Så bort med pirogerna och det andra goda som väntar i kylen. Nu räcker det.
På måndag blir det att köpa träningskort också. Vet bara inte vart, det kommer nog bli det gym som jag får bäst erbjudande på.
Här är lite bilder från lördagen.

Viva Chile

I dag ärdet Chiles nationaldag, och det ska självklart firas med massor av god chilensk mat, och massor av underbara chilenare. Det är en dag som alla chilenare väntar på varje år. Det är viktigt att fira. Jag undrar varför vi svenskar aldrig tar oss i kragen och firar på stort? Eller är det kanske bara min familj som inte bryr sig om Sveriges dag? Brukar ni fira Sveriges nationaldag? Hur som helst ska hela familjen här hemma åka i väg till rågsved om några timmar och fira! Det är extra viktigt i år eftersom Chile firar 200 år! Det kommer bjudas på Empana, pebre, pastel del choclo, ensalada a la chileno och mycket mer. Det blir ett litet knyt kalas och jag tar med mig det sistnämnda och vin! Jaimes mamma bakar piroger och lagar kött! Det här är nästan som julafton minus presenter. haha..
Nu måste jag i väg till Tensta och handla det sista!

Nu är det dags för fredagsmys!

Jag drömde knäppa drömmar i natt, drömmar som var rätt obehagliga men av någon anledning så ville jag stanna kvar i drömmen och veta vad som skulle hända. Jag minns att jag drömde två drömmar, i båda blev jag jagad. Ena drömmen drömdes som i en saga alltså i "jag" form. Det kändes skönt för då blev det inte lika verkligt även om flickan i drömmen såg ut som jag.. Jag hatar när drömmar bara bryts, ni vet när man ska få se slutet, klara jag mig eller inte? Så ringer väckarklockan.
Vaknade trots skumma drömmar upp på ganska så bra humör, det är fredag och det är helg! Jag jobbar bara på söndag så det känns jätte bra. I dag lutar det åt att jag ska hem till Hedvig, vi ska dricka lite gooda drinkar och baka pizza. Jag behöver en mys fredag!

Hårborttagning med IPL

Igår efter jobbet var jag helt slut. Jag ville bara lägga mig ner helt utmattad på golvet i Kista galleria och vakna i min säng. Men det går ju bara i fantasin, istället begav jag mig in i H&M som kund och shoppade massor av presenter till Jaimes fina släkt i Chile. Judith (jaimes mamma), ska nämligen ska dit på söndag, och jag ville så klart ge lite fina kläder till dem. Här i Sverige är ju H&M en självklarhet nästan alla handlar ju på H&M någon gång ibland iaf. Där finns det inte ens, så H&M är eftertraktat i Chile, folk åker till Spanien för att handla på H&M, har jag hört..
Hur som helst nu ska jag snart bege mig till en konsultation för hårborttagning, dum som jag var rakade jag mig igår så det kommer vara ganska meningslöst att gå dit, eftersom dem vill se min hårväxt och bedöma hur många behandlingar som krävs. Men men ibland är man efterklok.. Sen blir det jobb för min del men bara 5 timmar, de är skönt!

Jag älskar att jobba!

Jag är galen ibland, galen i pengar. Om  jag inte får en fett lön nu i slutet av månaden vet jag inte vad jag gör. Jag har jobbat mycket dubbelpass, mycket sena kvällar och alla helger! Så jag förstår inte varför det inte ska bli en fett lön! Nu dubbel boka jag mig på fredagen den 24/9 också. 8-21:30! Jag kommer döööö efter den helgen... Haha.
Hu som helst den här månaden har jag faktiskt tagit det lugnt så i bland får man testa vad kroppen orkar med.. Påtala om jobb, ni borde åka förbi H&M i Kista dte börjar bli riktigt trevligt där.
Nu ska jag läsa vidare i min bok!

I love presenter!


lite bildregn på mina fina presenter, första bilden visar mitt vackra tomas sabo armband som jag fick från Hedvig, ringen är också från tomas sabo och är från Kim och Mathilda. Gummistövlar från viking och skinjacka från jofama by Kenza från more, böcker från janice och Dennis och tavla på mig och Jaime från Jojo och juan.

Jag ska börja träna på riktigt nu.

Jag ska börja träna, i dag vaknade jag med värsta kicken av att börja träna. Jag måste bara prata lite med jobbet och se om det kanske finns några avtal med gymmet så man får lite rabatt. Varför inte bli duktig på gymmet samtidigt som man fimpar ciggen? Dessutom så blir man ju så jävla tjock när man slutar röka för att man är sugen på skit hela tiden. Då är det lika bra att börja träna så att man tänker på vad man äter också. I alla fal lite grann.
Jag blev till och med så motiverad att jag känner att det är viktigare att komma i form på kroppen innan ett par snygga bröst opereras in. Annars kommer ju brösten dominera mig och inte tvärtom..

Fimpa ciggen nu!

Ett fota på mig, som jag gillar skarpt, tagen från Kim Engström min egna fotograf!


Jag har ju inte varit så duktig på att fimpa cigaretterna, på ett bra tag nu. Men nu var det dags att ta tag i det igen. Jag älskar ju att röka men självklart så vill jag inte bli skrynklig allt för tidigt. Nu är jag 20 år och det är dags att börja tänka efter. så tänkte jag i dag när jag la ciggen på hyllan! detta innebär dock inte att jag på självaste allvar tror att jag aldrig kommer ha en cigg i min mun igen. För det kommer jag garanterat. Jag vill bara bli av med den här dumma vanan att alltid ha en cigg i munnen, så fort jag sitter på en ute servering, så fort jag går utanför porten, så fort bussen är sen, direkt efter kaffet eller maten... Ja ni förstår nog vad jag menar? Jag vill att cigaretter ska vara något jag bara har med att göra då och då! På semestern eller kanske på festen. Men tills att vanan är borta så säger jag hej då till alla cigg!!


Dag nummer ett har gått helt OK, jag tuggar mer gummi och är sugen på fööör mycket saker. gymkort är ett måste nu..



I morgon så kommer bilder på mina fina presenter.

True blood

Efter massa serier och slöande. Så blir det att påbörja första boken ur True blood. Som jag fick igår av brusi och Dennis. Love carro

I går var det fest, i dag strejkar jag.

I går hade jag ju min efterlängtade födelsedagsfest. Mina allra sötaste/närmaste vänner var så klart bjudna och bonus på det även en del av Jaimes vänner. Vi var ett ganska stort gäng med andra ord. Min kära pappa Fadi hade ordnat med all mat, och tur hade jag att Mathilda och Kim kom i samma veva som maten. Annars hade jag nog inte fått upp allt till lägenheten. Det fanns allt som jag ville ha, sushi, meza rätter, piroger och mycket mer! Kunde inte mer nöjd än så när det gäller maten iaf.. Fick även en hel del fina presenter, som jag ska fota och lägga in. en underbar ring från tomas sabo från Kim och Mathilda, ett jätte fint armband från Hedvig också av samma märke, böker av Janice, en personlig tavla på mig och Jaime i förstorning och Jojo och juan och lite till! Tack så jätte mycket för allt fint!

Utöver maten och gåvorna så hade jag en jätte trevlig kväll/natt. Det fanns gott om dricka så det kunde lätt spårat ur, men jag är glad att det inte gjorde det. Bästa födelsedagen på länge!! Dessväre så glömdes min kamera bort så jag har inte ett ända foto. Men det har Kim, så dem kommer. Nu ska jag återgå till en bajs serie som ag råkat fastna i...


Lanvin love H&M

Åh var jag längtar tills att samarbetet ska sätta igång, speciellt tills att produktionen är färdig. Kan tänka mig att Lanvin gör jätte fina klänningar och annat till oss tjejer speciellt! Åh jag som jobbar på lagret kommer ha äran att packa upp allt till butik och roffa åt mig det jag vill. Jag hoppas att det är så i alla fal.
ahh..

Känn inte beroende, känn kärlek...

Ta inte kärleken för givet, även om det är lätt hänt i bland.
Se till att behålla den där känslan du hade när ni först träffades.
Se till att fortsätta era liv tillsammans men också var för sig. För det behövs också..
Men glöm inte bort, det där extra, dem vackra komplimangerna, överraskningar, närhet och viktigast av all, att prata om problemen. Försök lösa dem. Går inte problemen att lösa eller vill du inte lösa dem.. Ja då kanske det är dags att tänka om..
Vill du vara men henne/ honom. Eller återkommer känslan av att du är instängd och oälskad. Letar du efter den där känslan som du förut hade när ni såg varandra? Men du hittar den inte längre. Då kanske är du på fel väg...


För två år sen, jag och mitt hjärta.. nej min kärlek.

Det finns så många ord jag skulle kunna använda för att beskriva dig, min kärlek, min andra hälft, min mansvän, bästa vän, mitt hjärta, och många fler. Amore/More..

Många ordväl är så självklara, men när jag läser dem här och nu så ser jag hur klyschiga dem är, jag kanske ska förklara mig.  Min kärlek- absolut till 110% jag älskar dig så otroligt mycket och under alla år vi känt varandra så känner jag mig inte trött eller beredd på vad som ska hända här näst eller vad du ska säga.. Det känns på något sätt fortfarande spännande, men ta det inte fel jag ska inte överdriva, dagarna ser likadana ut ibland och  det händer också att jag stänger av mina öron för att jag inte orkar lyssna. Men trotts det, så känner jag mig varken trött eller beredd på vad som ska hända, och det min kärlek gör att jag fortfarande hoppas och älskar att vara med dig. Min andra hälft, ja det kan jag också påstå att du är, du finns vid min sida, jag vänder mig ofta till dig när jag vill prata eller behöver stöd, du känner med mig och jag känner med dig. Vi har levt med varandra så länge nu att jag faktiskt kan påstå att du är min andra hälft... på ett skumt sätt. Men jag försöker vara noga med att inte ta det förgivet också. Mansvän, det tycker jag bara är kul att använda för att jag hörde det i sex and the city och det är ett rätt smart ord, eftersom vi inte är gifta men lever tillsammans så är det ett smart ord. Bästa vän, det har jag nämnt en del om lite högre upp, och det är ju så att jag känner att jag kan lita på dig, jag kan prata med dig om nästan allt. Jag behöver sällan söka stöd och uppmärksamhet utan jag får det av dig, på samma sätt hoppas jag att jag finns där för dig, självklart. Dock ska jag inte överdriva här heller, utan ibland känns faktiskt som om jag inte alls kan prata med dig, eller får uppmärksamhet, men det jobbar man vidare med, så länge man är villig att kämpa så länge jobbar man vidare. Det är verkligheten.. Mitt härta, ja det är du också såklart, när du är ledsen så känner jag ju också det, och när jag är arg eller glad så´delar jag med mig av det. Ibland på fel sätt förstås. Men så är det. Lever man med någon, ja då får man helt enkelt stå ut eller vänta tills hormonerna eller den dåliga dagen är över. Amore och More jag det är mina smeknamn på dig, min käraste. Det är viktigt att påängtera att kärlek är inte samma sak som att vara kär i någon, jag ger kärlek och omtanke till många i min närhet. Men jag är verkligen dunder kär i dig. Och så jävla orolig för framtiden, orolig för att en dag vakna upp och höra att jag vara var ett beroende och inte en kärlek, orolig för att jag ska känna så eller att det helt enkelt fuckar upp. Kanske är det jag som är beroende av din kärlek? Det vill jag inte tro p inte i dag. Jag är lycklig.

Jag går att köpa... Sorry men det är så bara.

Wiiihoooo!!
I dag är det min dag, för 20 år sen kl 00:35 så föddes jag på Karolinska sjukhus. Jag var tydligen en jobbig prick! Tog ca tre dygn för mamma att trycka ut mig trots att jag var såå liten.
Min dag i dag förväntas inte bli särskild speciel jag ska åka till jobbet nu, som vanligt och sedan åker jag hem. Jaimes mamma har lovat o göra chilenska piroger och jag vet att min mami har något skumt på gång.. Hon ringde Jaime, när händer det annars liksom??
Föresten jag har världens bästa pojkvän. Fick min älskade skin jacka från Kenzas kollektion, och ett par gummistövlar från Viking. Jag looovar presenter kan köpa mig!

Kan inte bli mycket bättre..

Jag har haft en jätte mysig fredag och den bara fortsätter! Dagen började på det allra bästa sättet- i min pojkväns varma famn. Sen hämtade Hanna upp oss för att åka till Coluseum och äta lunch. Jag och Hanna bestämde att vi skulle det i onsdags då vi båda blev otroligt sugna på sushi. Så jag, Jaime, Liona och Hanna njöt av en underbar lunch tillsammans innan jag var tvungen att åka och jobba.. Och nu sitter jag åter hemma, äter en kycklingsallad som jag mixa ihop. Snart väntar två filmer på mig, köpte med dem hem i dag. Det blev Djävulen bär prada, och Under Toscanas sol. Den förstnämnda har jag redan sätt men jag gillar den, och den andra finns i bokform och jag har hört att den är jätte bra. Jag jobbar imorgon och därefter ska jag hem till Rodde på födelsedagsmiddag så jag kände för en lugn fredag, trots att Jaime fråga om jag ville med ut..
Love Carro

Det börjar närma sig

Snart fyller jag år, mindre än en vecka kvar nu.. Hade lite ångest i början av veckan för att jag inte hade en aning om vad jag ville göra.. men nu så har jag bestämt mig att det blir en mysig stund hemma hos oss med god mat och tårta. och vem vet i slutändan kanske vi drar ut och festar iaf. Jag hoppas att det blir bra. Inte som mig 18 års dag som slutade i tårar och kalabalik. Men jag tror inte det vi alla har mognat en del sen dess...
Vaknade onödigt sent i dag och känner inte alls för att dra o jobba 15-20 passen känns rätt onödiga och jobbiga, eftersom man inte har någon rast eller nått.
Påtala om jobbet ni har väl inte missat att H&M har 100 kr rabbat på ALLA jeans..

Carros kycklinggryta

I dag när jag och Jaime kom hem var vi jätte hungriga så jag tänkte slänga ihop något snabbt.
Så jag tog fram några kycklingfiléer och tinade dem snabbt i mikron, sen fin hakade jag lök och vitlök och slängde ner i en panna tillsammans med kycklingen, oregano, basilika, salt, peppar och sambal oelek.
Jag skar också ner grön och röd paprika och sedan när allt var färdigfräst så lade jag i lite fryst spenat och några kokta brokolli, lät det puttra och sist en burk crame fresh!
Det blev jätte gott tillsammans med ris och tog inte så lång tid kanske en halv timma!

Det är kul att jobba när man har saker att se fram emot!

Dålig uppdatering, jag vet. Hinner inte med mycket nu, är helt insatt i min nya tjänst på H&M som lageransvarig. Och efter jobbet så ser jag ju till att hitta på saker som får mig att orka jobba så jädra mycket. När man gör saker efter jobbet känner man sig genast bättre och att jobba blir då inte lika jobbigt. Så i dag träffade jag upp Hanna och lilla Liona som hade blivit så stor. Vi tog en fika medan hon sov sen så lekte vi i labyrinten på kids court i Kista. det var trevligt o träffa dem igen. Denna gång dröjer det inte lika längte tills nästa gång. Vi ska träffas på fredag o äta sushi hos pappa Fadi. Nu är jag ny rakad och färdig skrubad, så nu ska jag hoppa i säng och dricka te. I morgon ska Jaime dra upp mig på en joggingtur kl 09 FAST jag börjar 15. det är väl lika bra att börja vänja sig...
Det här var 16 månader sedan, tänk vad tiden går fort.. Snart är det vår tur också. En dag..

RSS 2.0